Oportunități de afaceri internaționale

Oportunități de afaceri internaționale

Oportunități de afaceri internaționale 1287 962

Olanda – cerere de ofertă privind producători de bucătării ”exterioare”

Companie din Olanda, este  interesată de  o cerere de ofertă privind producători de bucătării ”exterioare” (de grădină/curte) (”outdoor kitchens”), fabricate din lemn, aluminiu sau/și oțel.

Solicitantul îți dorește ca partener/furnizor o companie care are deja o gamă de produse similare în lucru și care este potrivită pentru o piață de dimensiune mijlocie. Nu impune produse personalizate conform specificațiilor sale.

Relații suplimentare la Bernd Adrian, Directeur
Exportweg 9, 2645 ED Delfgauw, Nederland
088 – 280 09 00
bernd.adrian@hxb.nl
hxb.nl

Olanda – Propunere cooperare – fabricare elemente metalice pentru sisteme de încărcare motociclete în camionete

Companie din Olanda este interesată de o colaborare pentru externalizarea unei părți din producția metalică, venită din partea unei firme olandeze, cu acționar unic un cetățean român.

În prezent această parte a producției este realizată în China, de unde livrările sunt deja influențate semnificativ de costurile și timpii mai mari de livrare. Firma deține mai multe brevete, pe baza proiectelor realizate de acționarul român al firmei.
Câteva exemple ale produselor originale proiectate sunt prezentate pe site-ul companiei.

Denumirea firmei este NEO_DYNE, iar acționarul este dl. Ing. Iliuta Radu (www.neo-dyne.com), email: tech@neo-dyne.com, tel. +31 (0) 683 688 580.
Sunt puse la dispoziție planuri, scule, unelte, dispozitive pentru realizarea componentelor solicitate.
Firma olandeză are distribuitori pe 4 continente, cu piata principala in SUA. În perspectivă, întreaga producție poate fi transferată în România.

În prezent firma are o subsidiară/filială în România prin care vinde produsele fabricate în Olanda – Motor Bronx – www.motorbronx.com. (Persoană de contact Mihai Borfina, mihaiborfina@gmail.com).

Relații suplimentare și sprijin Olanda: Mircea BORZA, Consilier economic  –  Biroul de Promovare Comercial-Economică -AMBASADA ROMANIEI în HAGA, Regatul Țărilor de Jos
+31 (0) 612 562 862
mircea.borza@dce.gov.ro