International Food Show Africa-IFSA -Tunisia

International Food Show Africa-IFSA -Tunisia

International Food Show Africa-IFSA -Tunisia 1482 1186


În perioada 3 – 5 Iulie 2024, la  Exhibition Center din Kram, Tunis, Tunisia se va desfășura cea de-a doua ediție a evenimentului:
International Food Show Africa-IFSA -Tunisia

Având în vedere relațiile excelente existente între cele România și Tunisia, în special în domeniul economic,  impulsionat de marele succes al primei ediții a târgului internațional „International Food Show Africa-IFSA” din Tunisia și de feedback-ul pozitiv declanșat de parteneri internaționali, Ambasada Republicii Tunisia în România vă informează că,  cea de-a doua ediție a acestui târg internațional, se va desfășura, sub egida Ministerului Comerțului și Dezvoltării Exporturilor din Tunisia, în perioada 3-5 iulie 2024, la Centrul Expozițional. din Kram, Tunis, Tunisia.

Funcționând ca o platformă de construire a unei punți între agenții economici, acest eveniment va reuni multe companii și actori economici din întreaga lume, alături de asociații comerciale internaționale și înalți reprezentanți ai sectorului privat și public.

În vederea promovării comerțului și schimburilor în sectorul agroalimentar, în special, Bioproduse și ulei de măsline, programul va include și organizarea de întâlniri B2B, ateliere de lucru și sesiuni de degustare.

Material primit prin amabilitatea Doamnei Alina Crenguta Cirpaciu, secretara
Ambasada Republicii Tunisiene în România