JUTEXPO 2023

JUTEXPO 2023

JUTEXPO 2023 1480 1184

Ambasada Indiei în România, Moldova și Albania are plăcerea de a vă invita să participați la JUTEXPO 2023 de la Kolkata pe 2 și 3 martie 2023 în cadrul schemei MAI.

Consiliul de Dezvoltare și Promovare a Exporturilor de Produse de Iuta (JPDEPC) este unul dintre Consiliile de Promovare a Exporturilor aferente textilelor, aflat în subordinea Ministerului Textilelor al Uniunii, în eforturile sale de a spori exporturile de produse din Iuta indiană, organizează Reverse Buyer Seller Meet (JUTEXPO 2023) în Kolkata pe 2 și 3 martie 2023, în cadrul schemei MAI a guvernului din India cu sprijinul și asistența din partea misiunilor indiene din străinătate.

Informații detaliate despre eveniment au fost deja postate pe site-urile web ale Consiliului: www.jpdepc.org  si  www.juexpo.net 

Obiectivul reuniunii de mai sus este de a invita 100 de cumpărători importanți selecționați de produse din iută, care vor primi bilete de avion și sponsorizare hotelieră conform ghidurilor MAI din țările identificate și să organizeze interacțiunea cu 30 de exportatori indieni de bunuri din iută, reprezentând din Mori de iută și unități de producție de produse diversificate din iută.

Check-in la hotel pe 1 martie 2023 și check-out pe 3 martie 2023 vor fi acoperite de pachetul de sponsorizare gratuit

Reprezentantul companiei trebuie să participe la ambele zile ale expoziției pentru pachetul gratuit de sponsorizare și hotel.

Tariful de avion în cadrul sponsorizării va acoperi biletul de avion către Kolkata și retur, sub rezerva unui maxim de 800 USD pentru european. Transferurile aeroportului vor fi asigurate de JPDEPC.

Compania care beneficiază de sponsorizare trebuie să trimită prin e-mail copiile testate ale pașaportului prima, a doua și ultima pagină a persoanei care călătorește, precum și biletele de avion.

Formularul de sponsorizare completat în mod corespunzător poate fi trimis Consiliului cu documentele necesare prin e-mail : jutexpo@jpdepc.org cel mai devreme pentru a ne permite să-i invităm direct.
Pentru mai multe detalii, ați dori să contactați JPDEPC la jutexpo@jpdepc.org, mob :+91-98309 55678 sau Ambasada Indiei, București la com.bucharest@mea.gov.in și marketing.bucharest@mea.gov. în.
Misiunea are plăcerea să vă solicite să participați la eveniment și, de asemenea, ar dori să înaintăm și alte companii, care ar beneficia de participarea la acest eveniment în India.
Misiunea așteaptă cu nerăbdare cooperarea dumneavoastră amabilă pentru a face din JUTEXPO 2023 un mare succes.

Contact

JPDEPC

jutexpo@jpdepc.org; com.bucharest@mea.gov.in; marketing.bucharest@mea.gov.in.

Material primit prin amabilitatea: dlui  Mr. Ionut Haralambie
Marketing Executive
Commercial Department & Marketing
Embassy of India
46, Bulevardul Aviatorilor,
Sector 1, Bucharest, Romania
Phone: +40-372147426
Mobile: +40-720918582