LEONIDAS BRAȘOV – GUSTUL PROSPEȚIMII

LEONIDAS BRAȘOV – GUSTUL PROSPEȚIMII

LEONIDAS BRAȘOV – GUSTUL PROSPEȚIMII 1920 1218


Apreciază persoanele iubite din viața ta cu un Mărțișor special Leonidas!

100% proaspăt!

Astăzi, Leonidas produce peste 100 de varietăți de praline belgiene de cea mai bună calitate și prospețime – fără a folosi vreodată produse congelate, ci numai ciocolată cu unt de cacao pur 100%.

Nobilitatea ingredientelor naturale Numai ingredientele de cea mai bună calitate sunt folosite în producția pralinelor Leonidas: ciocolata belgiană adevărată este baza fiecărei creații, cu unt și frișcă proaspete, cremă de lapte, alune din Turcia, cireșe Morello din regiunea Périgord, migdale din Italia și portocale de Valencias, doar ca titlu de exemplu.

Garanție internațională De asemenea, pentru a respecta aceleași standarde ca și alte companii alimentare din Europa, de câțiva ani Leonidas a integrat standardul de control al calității HACCP (Hazard Analysis și Critical Control Points ) pentru a asigura un nivel ridicat de siguranță și securitate în lanțul de producție și livrare a produselor sale.

Dorința de a împărți.V-ați gândit vreodată cât de multe sunt micile și marile ocazii care apar în viața de zi cu zi? Poate este vorba de o zi de naștere, o petrecere, o cină cu prietenii, o reuniune sau o seară romantică. Indiferent de motiv, este întotdeauna o ocazie de a dărui.

Pralinele delicate și delicioase de la Leonidas reprezintă mereu un CADOU ideal și original, satisfăcându-i pe cei care știu să le aprecieze adevărata valoare și să și le amintească cu plăcere nemăsurată.

MOȘTENIREA MAESTRULUI CIOCOLATIER

Bazat pe filozofia „praline accesibile pentru toți”, Leonidas continuă să creeze produse originale și speciale. Deja de patru generații, Leonidas acordă același respect și importanță moștenirii fondatorului său, Leonidas Kestekides. Astăzi, compania își continuă activitatea cu pasiune neobosită și un respect absolut pentru tradiție, cu scopul declarat de a garanta 100% calitate și 100% plăcere.

Contact

Magazin : Bulevardul 15 Noiembrie 36

0747 268 100