Oportunități de afaceri internaționale

Oportunități de afaceri internaționale

Oportunități de afaceri internaționale 1287 962

Regatul Hașemit al Iordaniei

Compania Alosos Alraeda Est din Amman,  este interesată în identificarea de oportunități de export de produse românești.

Din discuțiile purtate de reprezentanții Ambasadei României la Amman cu  domnul Mohammed Fares, manager al companiei,  a rezultat interesul interlocutorului pentru importul unui container (20’) de carne congelată de miel și oaie, tip carcasă, certificată halal. Se solicită ofertă de preț C&F, port Aqaba, termenul de livrare fiind începutul lunii martie 2024.

Firmele interesate vor contacta direct importatorul iordanian, la adresa de e-mail alososalraeda@gmail.com, cu copie la BPCE Amman, la adresa amman.economic@mae.ro, pentru acordarea de sprijin.

UCRAINA

Ministerul Afacerilor Externe al Ucrainei a lansat un portal B2B NAZOVNI cu ajutorul căruia companiile românești  în căutare de diverse produse au posibilitatea de a trimite solicitări direct către producătorii din Ucraina.

Cererile vor fi examinate și în cel mai scurt va fi dat un răspuns cu datele de contact ale potențialilor producători din Ucraina.

Solicitarea se trimite foarte simplu accesând butonul de mai jos.

Material primit prin amabiltatea Domnului Ovidiu Costea Ministru consilier – Ambasada României în Regatul Hașemit al Iordaniei
Telefon: + 962 6 581.29.31
Mobil: +962 791 000 844

Material primit prin amabiltatea Oleg Balika, Second Secretary (Economic Affairs)
Embassy of Ukraine to Romania
011 862, Romania, Bucharest,
Bulevardul Aviatorilor nr. 24, Sector 1.
Telefon: (+4021) 230 36 60
Fax: +(4021) 230 36 61
e-mail: emb_ro@mfa.gov.ua