Săptămâna Porților Deschise la Regus, AFI Park Brașov

Săptămâna Porților Deschise la Regus, AFI Park Brașov

Săptămâna Porților Deschise la Regus, AFI Park Brașov 1973 1481

Regus, cel mai mare furnizor de birouri private din lume, cu peste 3.700 de centre în peste 125 de țări, inaugurează primul său centru din Brașov aflat la etajul 9 în clădirea AFI Park Brașov organizând Săptămâna Porților Deschise în perioada 18-24 Februarie, întrele orele 10:00-18:00. Cei interesați pot să își programeze turul la numărul de telefon 0368 630 589 și să beneficieze de cea mai completă experiență de birou din Brașov.

Ca filozofie, Regus se adresează unei palete foarte largi de clienți, fie că este vorba start-up-uri sau multinaționale. Regus AFI Park Brașov are o capacitate de până la 187 de locuri, care include birouri private și de coworking. De asemenea, profilurile companiilor care doresc să le ofere angajaților un astfel de spațiu de lucru sunt extrem de diverse; case de avocatură, bănci, comerț, servicii sau IT.

„Ultimii ani au determinat afacerile să intre într-o nouă normalitate, care a devenit tot mai flexibilă. Atât angajatorii, cât și angajații au început să se orienteze tot mai mult pe sistemele de lucru remote și hybrid. Biroul fizic însă nu va dispărea. De aceea, din ce în ce mai multe companii se orientează spre spații de birouri flexibile. La ce se referă, concret, această flexibilitate? În mod tradițional, organizațiile sunt nevoite să semneze contracte de închiriere pentru spații pe o perioadă mai lungă de timp, ajungând chiar și până la 5-10 ani. Spațiile flexibile de birouri au avantajul de a fi semnate pe termen mult mai scurt. La Regus, spațiile noastre de birouri private, cu servicii complete, oferă companiilor, indiferent de dimensiune, un mediu plin de inspirație în care să se concentreze, să colaboreze și să obțină rezultate optime. În România, Regus are multiple locații în București și Cluj-Napoca, iar acum suntem bucuroși să avem un nou centru chiar în inima Brașovului.”, a declarat Victor Tighinean, proprietarul francizei Regus în Transilvania.

Pe piața locală, Regus vine în completarea spațiilor de coworking deja existente, având în ofertă birouri private, sedii sociale, săli de meeting dar și spatii de coworking. Clienții care aleg un birou privat în cadrul Regus vor beneficia de servicii „all inclusive”, care includ mobilier, internet, utilități, secretariat și recepție, securitate, curățenie, dar și acces în rețeaua globală Regus. Companiile care vor colabora cu Regus în Brașov vor avea acces, pe baza abonamentului, la zona de lounge de la oricare dintre locațiile Regus din întreaga lume.

Pe viitor, reprezentanții francizei Regus doresc să deschidă centre în mai multe orașe din România: Timișoara, Sibiu, Oradea, Târgu Mureș și altele. Franciza Regus este deținută de TIGHolding S.R.L., companie patronată de Victor Tighinean și Anatolie Tighinean.

Despre Regus

Regus este o companie cu o experiență de peste 32 de ani în domeniul spațiilor de birouri private/flexibile și coworking, având peste 3.700 de centre în peste 125 de țări.

Regus face parte dintr-un grup de branduri globale și regionale de spații de lucru care alcătuiesc rețeaua IWG (International Workplace Group). Printre acestea se numără Spaces, HQ, Signature by Regus și No18. Prin intermediul acestui portofoliu divers, Regus le oferă clienților o varietate de optiuni de neegalat în materie de design, amenajare, locații și clădiri, permițându-le să aleagă spațiul de lucru potrivit pentru nevoile lor unice.