Sondaj de opinie: Raportul Competitivității Globale 2024

Sondaj de opinie: Raportul Competitivității Globale 2024

Sondaj de opinie: Raportul Competitivității Globale 2024 1417 1064
Camera de Comert și lndustrie a României participă, în calitate de partener al World Economic Forum, la realizarea Raportului Competitivității Globale 2024, consultând mediul de afaceri din România prin intermediul Sondajului de Opinie 2024.

Sondajul de opinie se adresează directorilor de societăți comerciale românești mari și foarte mari și colecteaza informații valoroase necesare evaluării anuale a mediului economic și a capacității sale de a realiza o creștere economică susținută.

Raportul Competitivitatii Globale este, din 1979, publicația emblematică a Forumului Economic și este recunoscut ca lider mondial în domeniul comparației factorilor care afectează competitivitatea și creșterea economică.

Forumul Economic Mondial, organizatorul reuniunilor marilor personalități economice și politice ale lumii în stațiunea Davos, întocmește anual Rap0rtul Competitivității Globale, un clasament al competitivității realizat pe baza intervievării a 15.000 de directori de companii din 140 de țări, printre care și România.

Forumul Economic Mondial (WEF) este o instituție internațională non profit, cu sediul la Geneva, Elveția, angajată să îmbunătățeasca climatul social și economic prin implicarea mediului de afaceri, politic, academic sau a altor lideri ai societății pentru a contura tendințele economice globale și regionale.

În acest context, vă rugăm să aveți amabilitatea de a completa acest sondaj online (unde se poate selecta și varianta în limba română)  accesând butonul de mai jos sau  completând formularul AICI.

Persoana de contact pentru mai multe informații este: Cristina Mihai, Director Direcția Relații lnterne și ICC Romania, e-mail: cristina.mihai@ccir.ro.