Summit Rethink România

Summit Rethink România

Summit Rethink România 946 757

Vă invităm să participați la primul eveniment de amploare: Summitul Rethink Romania, cu tema Reconstruim educația

Au trecut mai mult de 30 de ani de la Revoluția din 1989, punctul de plecare al noii Românii. Astăzi, populația este în scădere, nivelul de trai este nesatisfăcător, iar sistemul de educație românesc are nevoie de o reformă profundă. Ne dorim o altfel de Românie pentru următorii 30 de ani și credem că este nevoie să transformăm mentalitățile care au generat ceea ce suntem azi.

Think tankul Rethink Romania a luat ființă la initiațiva unui grup de antreprenori și reprezentanți ai societății civile din România, din dorința de a oferi o platformă comună pentru dialoguri structurate, pe probleme de importanță strategică națională precum mentalitate, educație, depopulare, standard de viață sau fericire. Însă o sigură organizație nu poate face schimbări majore. Transformările reale pot fi făcute doar prin colaborare și incluziune.

De aceea, te invităm să fii parte activă la acest proces prin participarea la la primul eveniment de amploare al organizației: Summitul Rethink Romania, cu tema Reconstruim educația. Reconfigurăm demografia,  care se va desfășura la Poiana Brașov, între 15-16 septembrie 2022. Vei putea contribui la formularea de soluții alături de facilitatori, experți și reprezentanți ai ONG-urilor de resort, în cadrul discuțiilor din paneluri și proceselor de co-creare din break-out rooms.

Vor fi alături de noi 300 de invitați: reprezentanți ai Guvernului, ai mediului de afaceri, ONG-uri, academicieni, culte, alte instituții alte statului, oameni de cultură și mass-media.

Participarea la Summit presupune achitarea unei taxe în valoare de 1.300 lei. Taxa de participare acoperă participarea la conferință, cazarea (o noapte), masa și accesul la programele culturale.

Împreună, putem să transformăm România de mâine. Avem această responsabilitate!

Rezervă-ţi locul aici!

Contact:Dragoș Anastasiu – Președinte Rethink Romania