Târgul IHGF Delhi, India

Târgul IHGF Delhi, India

Târgul IHGF Delhi, India 2560 1026

Cea de-a 53-a ediție a Târgului IHGF Delhi va avea loc în perioada 30 martie – 3 aprilie 2022 la India Expo Center & Mart

Consiliul de Promovare a Exporturilor pentru Artizanat [EPCH] este o organizație de vârf din India pentru dezvoltarea și promovarea exporturilor de Artizanat și, de-a lungul anilor, a înființat Târgul Indian de Artizanat și Cadouri (IHGF Delhi Fair) ca „One Stop Sourcing Destination” printre cumpărători și importatori de peste mări la nivel global.

Ultima ediție a Târgului de Artizanat a fost organizată în format virtual în septembrie 2021. Acum, EPCH organizează cel de-al 53-lea Târg IHGF Delhi în perioada 30 martie – 3 aprilie 2022 în formă fizică la India Expo Center & Mart, Greater Noida, Delhi NCR cu toate POS necesare legate de COVID, astfel cum sunt stabilite de Guvernul Indiei.

Pentru a se extinde și a se intensifica cu cumpărătorii de peste mări, EPCH organizează cea de-a 53-a ediție a IHGF Delhi în format fizic. Următorul târg IHGF Delhi va oferi o oportunitate excelentă cumpărătorilor străini, unde aceștia pot vizita fizic India și pot asista la produsele expuse de peste 2500 de expozanți din toată India, prezentând modele de produse pentru casă, stil de viață, modă, mobilier și textile. comunitate de cumpărători de peste mări.

Categoriile largi de produse ale Târgului IHGF Delhi sunt:

· Articole de uz casnic, decorative și cadouri
· Mobilă și accesorii pentru casă
· Textile pentru casă, mobilier și podele
. Bijuterii, accesorii și genți
· Decoratiuni de Craciun, Lumanari & Tamaie si
· Lămpi și iluminat

Contact

Rajesh Rawat – Director-EPCH

+ 91-9810423612

trade@epch.com