Târgului Internațional Tešanj din BiH

Târgului Internațional Tešanj din BiH

Târgului Internațional Tešanj din BiH 1409 1134


În perioada 16-24 septembrie a.c., va avea loc cea de-a 16-a ediție a Târgului Internațional Tešanj din BiH, unul dintre cele mai importante târguri economice din BiH.

Scopul principal al Târgului Internațional Tešanj vizează dezvoltarea activităților de afaceri și creșterea investițiilor economice în BiH. Organizatorul și implementatorul principal al Târgului este Asociația Oamenilor de Afaceri „Biznis centar” Jelah-Tešanj. Printre partenerii proiectului se numără Camera de Comerț a FBiH și a Municipiului Tešanj, iar în calitate de sponsori ai târgului sunt Consiliul de Miniștri din BiH, Ministerul Comerțului Exterior și Relații Economice din BiH, Guvernul FBiH, Ministerul Federal de Dezvoltare, Antreprenoriat și Meșteșuguri, Guvernul Cantonului Zenica-Doboj, Ministerul Economiei din Cantonul Zenica-Doboj, precum și o serie de bănci și companii de asigurări. Târgul se va desfășura în locația Kraševo DC – Carina Tešanj, pe o suprafață de 5.000 m2 de spațiu expozițional închis și peste 10.000 m2 de spațiu expozițional deschis, care vor fi segmentate aferent activităților sectoriale (industria alimentară, industria prelucrătoare a metalelor, textile-piele-încălțăminte, prelucrarea lemnului, servicii și comerț și altele). Se așteaptă un număr mare de expozanți, oameni de afaceri din BiH și din străinătate, companii publice, reprezentanți ai camerelor de comerț, administrației publice, organizațiilor internaționale și misiunilor diplomatice acreditate în BiH. Programul Târgului va include discuții, prelegeri tematice, prezentări, întâlniri în format B2B, pentru a contribui la crearea de rețele ai oamenilor de afaceri și la schimbul de experiențe, informații și bune practici.

Organizatorii au adresat invitația părții române de a participa la Târgului Internațional Tešanj cu standuri tematice pentru promovarea ofertelor de afaceri sau prin delegarea reprezentanților mediului de afaceri din țară, ai camerelor de comerț și a personalului misiunii noastre

Material primit prin amabilitatea Embassy of Romania to the Republic of Serbia,  ECONOMIC OFFICE
BALLA Tullia-Imola, Minister-Counsellor
Contact:
udruzenje@biznistesanj.ba
+387 32/655-760