Forumul România – Cipru: valorificarea oportunităților de afaceri

Forumul România – Cipru: valorificarea oportunităților de afaceri

Forumul România – Cipru: valorificarea oportunităților de afaceri 947 758


Camera de Comerț și Industrie a României invită agenții economici  la Forumul România – Cipru: valorificarea oportunităților de afaceri, organizat în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Ciprului și Ministerul Energiei, Comerțului și Industriei a Republicii Cipru.

Acest eveniment se va desfășura în marja vizitei oficiale în România a domnului Kyriacos Kokkinos, Ministrul Adjunct al Cercetării, Inovării și Digitalizării din Republica Cipru, care va conduce delegația de oameni de afaceri ciprioți.
Scopul forumului este de a consolida relațiile de afaceri dintre România și Cipru, cu accent pe domeniile IT&C, consultanță, bancar, juridic și industria textilă. Astfel, în prima parte a evenimentului, vor fi prezentate oportunități de afaceri disponibile pe piețele cipriotă și românească, iar în partea a doua vor avea loc întâlnirile bilaterale între companiile din Cipru și România.
Evenimentul se va desfășura în data de 14 septembrie 2022, începând cu ora 10:00, în sala Aurel Ghibuțiu, la CCIR Business Center.
Accesul la forum se va realiza în baza formularului de înregistrare completat, iar termenul limită pentru înscriere este 13 septembrie 2022.

Prezentările și discuțiile se vor realiza în limba engleză.

Contact:Oana Alexe, Consilier, Biroul Organizații Europene și Internaționale, CCIR
oana.alexe@ccir.ro
0374 474 391