Valentina Banu a devenit noul CEO al Unident Group

Valentina Banu a devenit noul CEO al Unident Group

Valentina Banu a devenit noul CEO al Unident Group 2048 1410

Cu o experiență de 20 de ani în domeniul medical, dintre care 14 ani în management medical la furnizori de top de servicii medicale din țară, ultimul fiind Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria / Divizia Poliana, Valentina Banu a ocupat din ianuarie până în august funcția de Manager Operațional al Grupului Unident, unde a atins rapid obiectivele stabilite pentru anul 2023.

Numirea în noua poziție, cea de CEO, a venit de la fondatoarea Unident Group, Dr. Petronela Luca, medic dentist, Doctor în Științe Medicale, care predă ștafeta managementului pentru a avea mai mult timp în stabilirea direcțiilor strategice pentru dezvoltarea business-ului, dar și pentru pacienții săi.

Fondat în anul 2000, Unident este astăzi un brand medical premium, care se poziționează, an de an, pe locuri fruntașe in Topul Clinicilor Stomatologice din România.

Cu o rețea de clinici premium în orașele Tulcea, Galați, Buzău, Brașov și în curând și în București, Unident oferă soluții inovatoare de tratament, fără durere și fără compromisuri, realizate cu tehnologiile viitorului, de către o echipă medicală dedicată performanței.

Unident Group s-a dezvoltat continuu datorită investițiilor masive în digitalizare și I.A. (inteligență artificială), clinicile dentare fiind dotate din 2020 chiar cu roboți umanoizi, precum robotul Pepper, o premieră pentru domeniul medical din România. 

Cele 5 Clinici Dentare Premium sunt dotate cu tehnologiile viitorului: echipamente radiologice 3D, lasere performante, precum și echipamente pentru anestezie și terapie intensiva ATI.

,,Clinicile Dentare Premium Unident, împreună cu cele 4 Centre de Radiologie Dentară Digitală 3D, un Laborator Dentar Digital2 centre de Oxigenoterapie Hiperbară și 4 Centre de Educație Medicală aduc valoare imediată pacienților noștri prin calitatea actului medical generat de un flux de lucru digital și de existența serviciilor integrate,, ne spune Dr. Petronela Luca, fondatoarea Unident Group.

Poziționarea strategică a clinicilor în zone de interes turistic a condus la dezvoltarea turismului medical național și internațional, care a crescut organic, datorită cererii de servicii medicale marca Unident.

În anul 2022, Unident Group a realizat cifra de afaceri în valoare de 16.019.549 lei, cifra care situează grupul pe locul 12 în Topul Clinicilor Dentare din România și menține poziția de lider de piață în Tulcea unde ocupă primul loc.

În anul 2023, performanțele se reflectă deopotrivă în creșterea cifrei de afaceri și a numărului de pacienți. Instrumentele financiare arată o creștere a cifrei de afaceri a grupului, în primele 7 luni, cu 36% față de aceeași perioadă a anului trecut și o creștere a numărului de pacienți cu 65%.

Noul CEO are rolul de a superviza echipa de management în atingerea obiectivelor și de a defini strategia de extindere la nivel național.

,,În perioada în care Valentina Banu a preluat managementul operațional am descoperit un om mult mai valoros decât a lăsat să se vadă la interviurile de evaluare. Am descoperit valori ca: integritate, ambiție, pasiune pentru profesie și înclinarea spre obținerea rezultatelor, în special, pentru satisfacția pacienților. Așadar, sunt convinsă că am găsit omul potrivit pentru a duce Unident în altă etapă,, menționează Dr. Petronela Luca.

,,Am acceptat cu bucurie și onoare noul rol de CEO al UNIDENT GROUP și, odată cu acesta, responsabilitatea și dedicarea de a transforma, alături de minunata echipă, noile obiective de creștere și expansiune, corelate cu menținerea experienței și a nevoilor pacientului în centrul activității noastre zilnice, în toate centrele grupului din țară.

Este necesar să realizăm un cadru extrem de fluid în care deciziile să fie luate rapid, implementate la parametri optimi, păstrând constant focusul pe obiective. Noul rol vine ca o provocare după o maturizare accelerată in echipa Unident, dar știu că impreună cu echipa managerială, vom continua să dezvoltăm și să consolidăm poziția companiei în piață la fel de bine ca până acum. Investim constant în dezvoltare, în tehnologie, în formarea echipei, pentru a deveni cei mai buni și a oferi pacienților și de acum înainte ingrijire medicala la standarde premium printr-un diagnostic precis, un act medical ireproșabil și soluții de tratament inovatoarea. Vreau să îi mulțumesc doamnei dr. Petronela Luca pentru încredere și pentru că a creat un sistem consolidat, cu valori sănătoase centrate deopotrivă spre binele pacientului, cât și al echipei,, ne spune Valentina Banu, CEO al Unident Group.