Webinar ,,Incoterms 2020 -Noutăți, provocări, oportunități”

Webinar ,,Incoterms 2020 -Noutăți, provocări, oportunități”

Webinar ,,Incoterms 2020 -Noutăți, provocări, oportunități” 1697 1296

Camera de Comerț și Industrie a României invită companiile brașovene la webinar-ul ,,Incoterms 2020 -Noutăți, provocări, oportunități” ce va avea loc în data de 14 martie 2023, orele 9:30 -15:30. 

Regulile ICC Incoterms® referitoare la utilizarea condițiilor de livrare în comerțul intern și internațional au scopul facilitării tranzacțiilor comerciale. Referirea la o condiție de livrare Incoterms® 2020 într-un contract comercial definește în mod expres obligațiile părților cu privire la: riscuri, costuri, angajarea transportului și vămuire, reducând astfel potențiale complicații dpdv legal.
De la prima editie a Incoterms®publicata de ICC in 1936 a avut loc actualizarea periodica a conditiilor de livrare pentru a reflecta evolutia comertului international.
Editia Incoterms® 2020 acorda o atentie sporita securitatii in circulatia marfurilor, flexibilitatii in acoperirea asigurarii in functie de natura bunurilor și de modalitatea de transport, precum și solicitarii bancilor de prezentare a unui conosament la bord in cazul finantarii unor marfuri livrate in conditia FCA.
Tematica webinarului cuprinde: scopul și aplicabilitatea Incoterms, cum utilizam regulile INCOTERMS® 2020, livrarea, riscul si costurile in INCOTERMS® 2020, INCOTERMS®2020 și caraușul, reguli pentru contractul de vanzare, alegerea conditiei de livrare Incoterms corecte, structura INCOTERMS® 2020, diferentele dintre Incoterms 2010 si 2020, conditiile de livrare pentru orice modalitate de transport: EXW, FCA, CPT, CIP, DAP, DPU, DDP, conditiile de livrare maritime sau pentru apele interioare: FAS, FOB, CFR, CIF.
Webinar-ul va fi sustinut de Dr. Gabriela Hartescu expert in finantarea comertului international, avand experienta de peste 20 de ani in training și consultanta in acest domeniu (plati externe, garantii, surse de finantare, etc.).

Tariful de participare este de 740 lei / persoana la care se adauga TV A. Numarul maxim de participanti/serie este de 25. La finalul webinar-ului se va acorda un certificat digital de participare.

Înregistrarea participării se face accesând butonul de mai jos.

Contact

Direcția Relații Interne și ICC Romania

021 319 18 85