Workshop gratuit: Protejați-vă compania de un atac cibernetic și asigurați-vă valoarea

Workshop gratuit: Protejați-vă compania de un atac cibernetic și asigurați-vă valoarea

Workshop gratuit: Protejați-vă compania de un atac cibernetic și asigurați-vă valoarea 1507 1128


Brașov, 26 ianuarie 2023: Camera de Comerț și Industrie Brașov (CCI Brașov), în colaborare cu compania Cyber Level Ins și Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), a organizat workshop-ul ”Protejați-vă compania de un atac cibernetic și asigurați valoarea”, având ca temă centrală importanța securităţii cibernetice pentru mediul de afaceri.

Presedintele CCIBV și-a expus punctul de vedere în cadrul workshop-ului: “Atacurile cibernetice sunt făcute cu scopul de a accesa, schimba sau distruge informație importantă, de a extrage banii și de a bloca activitatea companiilor.  Din acest motiv, e vital să implementăm servicii de apărare împotriva acestor atacuri. Procesarea și operarea în siguranță a aplicațiilor și datelor reprezintă o provocare pentru orice business”.

În anul 2022, volumul amenințărilor informatice a crescut într-un ritm care depășește capacitățile de protecție ale multor organizații locale – în România atacurile informatice au înregistrat un salt de 22%. Suntem constienti că se depistează zilnic peste 500.000 de evenimente de securitate la nivel național, care reprezintă însă sub 20% din numărul lor real.

Creșterea amenințărilor la nivel local se aliniază tendințelor globale, însă pentru 2023 se preconizează o acutizare a situației. Ne asteptăm ca ransomware-ul să rămâna principalul vector de atac, (13% a fost  creșterea în 2022)

Se constată că pe măsură ce tot mai multe organizații sunt surprinse de aceste atacuri, hackerii beneficiază de mai multe resurse și devin mai eficienți.”

În cadrul prezentarii sustinute, Peter Rainof a punctat următoarele aspecte esențiale: “Criminalitatea cybernetică este în plină expansiune. Din păcate, nu există încă nici un ”vaccin” împotriva amenințărilor cibernetice.  Cu cât este mai mare și mai complexă o organizație, cu atât este mai mare pericolul. Acest lucru se datorează pur și simplu faptului că majoritatea breșelor de securitate sunt cauzate de o eroare umană. Nouă din zece incidente cibernetice sunt o consecință a acțiunii sau inacțiunii angajaților unei companii. Implementarea soluției de asigurare potrivite în structurile companiei dvs. vă va garanta prevenirea unor astfel de erori, deoarece rețeaua dvs. va fi securizată. La Cyber Lev Ins tratăm compania dumneavoastra într-un mod individual și proiectăm pentru dvs. o poliță cibernetică personalizată, care să se potrivească nevoilor dumneavoastră specificNe străduim în mod constant să creștem gradul de conștientizare a securității cibernetice și să oferim o protecție proactive”.

Background
CCIR și Cyber Level Ins continuă și în 2023 colaborarea în domeniul securității cibernetice oferind, prin intermediul sistemului cameral și al membrilor acestuia, soluții viabile pentru protejarea afacerilor de atacurile informatice. Parteneriatul dintre cele două organizații se materializează printr-o serie de workshop-uri susținute de către specialiștii Cyber Level Ins la  sediile camerelor de comerț și industrie din România, în cadrul cărora sunt oferite cele mai bune soluții tehnice pentru protejarea afacerilor de atacurile cibernetice.

Compania Cyber Lev Ins oferă produsele complete de asigurare, dezvoltate în colaborare cu unii dintre cei mai importanți experți în securitate cibernetică din lume – Oren Elimelech. Mai multe detalii despre Cyber Level Ins, accesând butonul de mai jos.

Contact: Alina Tampa – Director Departament Marketing & PR
alina.tampa@ccibv.ro