Workshop gratuit: Protejați-vă compania de un atac cibernetic și asigurați-vă valoarea

Workshop gratuit: Protejați-vă compania de un atac cibernetic și asigurați-vă valoarea

Workshop gratuit: Protejați-vă compania de un atac cibernetic și asigurați-vă valoarea 1507 1128

Camera de Comerț și Industrie Brașov organizează workshop-ul, GRATUIT,

 ”Protejați-vă compania de un atac cibernetic și asigurați valoarea”.

Workshop-ul Protejați-vă compania de un atac cibernetic și asigurați valoarea,  va avea loc în data de 26.01.2023 începând cu ora 11:00 , în format fizic, la sediul CCI Brașov sala de Conferințe.

Membrii CCI Brașov vor putea afla ultimele noutati de la experți în protecția și asigurarea securității cibernetice și vor putea aplica pentru o poliță de asigurare de securitate cibernetică, de probă, gratuită, oferita de compania Cyber Level Ins.

Participarea la workshop este GRATUITĂ.

Mai multe detalii despre Cyber Level Ins și oferta sa pentru companiile românești găsiți  accesând butonul de mai jos.

Printre prezentatori se numără actionarul Cyber Level Ins, Dan Shomon, și consultanții Virgil Tiran și Petre Rainof.

_______________________________________
BIOGRAFII
Dl. Dan Shomon este fostul manager de campanie și director politic pentru fostul președinte al SUA, Barack Obama. Shomon este în prezent proprietarul Dan Shomon Inc. în America și, de asemenea, unul dintre proprietarii Cyber Level Ins, o companie de brokeraj de asigurări care desfășoară afaceri în România și în toată Europa. Dl. Shomon este consultant în relații guvernamentale care reprezintă multe companii importante din Fortune 500, inclusiv Pfizer, Motorola Solutions, Adobe și CA Technology/Broadcom. Dl. Shomon a obținut o diplomă de licență de la Universitatea Georgetown din Washington, D.C. și o diplomă de master de la Universitatea din Illinois.
Domnul Virgil Tiran este, de asemenea, consultant pentru Cyber Level Ins și este un antreprenor american de afaceri de mare succes. Născut și crescut în Arad, România, domnul Tiran a emigrat în Statele Unite și și-a construit un imperiu de dezvoltare imobiliară de succes care, inclusiv, a supravegheat construcția a peste 3.500 de unități de locuințe. Este fostul președinte al Clubului de Afaceri Român din Chicago, o bancă importantă, iar în prezent este proprietarul a două companii de sănătate de succes.
Domnul Petre Rainof este consultant pentru Cyber Level Ins și funcția sa este Marketing Manager responsabil de biroul companiei din București. A obținut o diplomă de master la Universitatea din Sofia în Jurnalism și la Universitatea de Drept din București. A deținut funcția de Director de Marketing și Comunicare pentru una dintre marile companii energetice și Director General pentru cea mai mare companie de stat în administrarea imobiliară din România. De asemenea, în calitate de fost membru al Consiliului de Administrație și Director General, ajută companiile să își dezvolte proiectele de afaceri în România.

Contact: Alina Tampa – Director Departament Marketing & PR
alina.tampa@ccibv.ro