Studiul Eurochambres Women Network Survey 2023

Studiul Eurochambres Women Network Survey 2023

Studiul Eurochambres Women Network Survey 2023 1969 1477

Camera de Comerț și Industrie a României  invită  mediul de afaceri să participe la realizarea studiului  Eurochambres Women Network Survey 2023.

Camera de Comerț și Industrie a României are plăcerea de a vă informa în legătură cu lansarea sondajului Eurochambres Women Network Survey 2023, dedicat femeilor antreprenor, realizat de Asociația Camerelor de Comerț și Industrie Europene.

Prin intermediul acestui studiu, Eurochambres își propune să colecteze, împreună cu camerele de comerț membre, date privind starea antreprenoriatului feminin din Europa și să obțină o imagine cât mai clară în ceea ce privește provocările cu care se confruntă atât doamnele antreprenoare, cât și cele care activează în domeniul afacerilor. Obiectivul final este de a identifica nevoile și, respectiv, soluțiile cele mai potrivite care să fie aplicate la nivel european, astfel încât femeile antreprenoare să beneficieze de aceleași oportunități ca și omologii lor bărbați.

Chestionarul online este disponibil în limba română, iar termenul limita pentru transmiterea răspunsurilor este 19 februarie 2023.

Contact: doamna Sabina Str1mbovschi, Șef Birou Organizații Europene și Internaționale
0374 474 357
sabina.strimbovschi@ccir.ro