Workshop “ Transylvania Citadel”

Workshop “ Transylvania Citadel”

Workshop “ Transylvania Citadel” 2560 2051

Camera de Comerț și Industrie Brașov organizează impreună cu TrainSilvania Regional Learning Initiative în data de 19 Septembrie 2022 lansarea workshop-ului “ Transylvania Citadel”.

Cum oferim experiențe noi, inedite de învățare sau evaluare a competențelor, în care oamenii să își descopere și îmbunătățească abilitățile, ieșind din formatul standard de business?

Motivați de misiunea noastră de a sprijini mediul de afaceri brașovean, vă invităm sa participați la workshopul “ Transylvania Citadel” susținut de Dan Brumă- trainer cu experiența în antreprenoriat și multiple industrii la nivel național și internațional.

“ Transylvania Citadel” este o simulare experiențială care oferă o astfel de variantă de învățare și dezvoltare – fiind totodată și un prilej de re -descoperire a Transilvaniei.

Este o poveste sub formă de “card game” care antrenează mai multe grupuri de persoane simultan într-o competiție de recuperare a unui castel pentru proprietarul de drept.

În cadrul workshop-ului se vor atinge următoarele aspecte:

  • Setarea obiectivelor
  • Organizare și planificare a resurselor
  • Monitorizarea unui proces
  • Adaptarea comunicării
  • Gandire critică
  • Recunoaștere și acordare de sprijin reciproc

Despre TrainSilvania Regional Learning Initiative:
Sunt un grup de profesioniști în învățare, pasionați de Transilvania, de dezvoltarea oamenilor și companiilor din zonă. Scopul lor este de a servi organizațiile locale și potențialul lor de afaceri, accesând local cele mai bune resurse de învățare – programe, traineri, consultanți.

Detalii workshop “ Transylvania Citadel”:

  • Durată: 1 zi- luni, 19 Septembrie 2022 de la ora  10:00 la ora 16:00- La sediul Camerei de Comerț și Industrie Brasov
  • !!!!Preț promoțional de lansare: 195 lei + TVA

Deoarece locurile sunt limitate, vă rugăm să ne confirmați prezența dumneavoastră până joi, 15 Septembrie 2022, folosind următoarele modalități:

Contact: Cristina Sîrbu
cristina.sirbu@ccibv.ro
0729 839 860