ARENA URȘILOR powered by ProAfaceri Romania

ARENA URȘILOR powered by ProAfaceri Romania

ARENA URȘILOR powered by ProAfaceri Romania 1477 1181


Ai un start-up? sau o idee de afaceri validă? sau poate ai un model de produs MVP -Minimum Viable Product? cauți investitori pentru afacerea ta?
Înscrie-te la Arena Ursilor Brașov și susține afacerea ta în fața „urșilor” – un juriu profesionist care îți validează afacerea în fata audientei!

ARENA URȘILOR powered by ProAfaceri Romania este un pre-accelerator de afaceri dezvoltat la Brasov. Ne dorim să încurajam antreprenoriatul, sa motivam antreprenorii sa își expună proiectele de afaceri și să găsească sprijin pentru dezvoltarea lor, dar si sa conectam mediul de afaceri cu resurse, oportunitati, mentori, piete. Arena Ursilor a fost organizata prima oara la Brasov în anul 2010 de catre JCI Brasov si continua sa susțină antreprenorii ai azi. Este un eveniment de public pitching cu finantari de tip seed și early-stage pentru proiecte antreprenoriale aflate la început.

Avem în vedere 3 domenii: IT, Tehnologie si Mediu si oferim acces la aceste verticale de business, mentori, finantatori, modele de afaceri.

Juriul (ursii) este format din profesioniști în antreprenoriat, finantari si mentorat de afaceri:

  1. Sergiu Nichiforov – director agenție BCR
  2. Bogdan Micu – antreprenor global în energie verde
  3. Petrica Mureșan- antreprenor servicii online de resurse umane și SSM

Agenda evenimentului – 14 decembrie 2023:
Ora 17.00 – 17.30 – primirea invitatilor, participantilor, “ursilor”
17,30 – 18.00 Inceperea evenimentului, prezentarea conceptului, prezentarea partenerilor, ursilor, prezentarea regulilor de desfasurare
18.00 inceperea sustinerii prezentarilor (pitch) in format: max 10 minute prezentare + max 10 minute Q&A
19.30 – 20.00 Pauza de networking. Jurizarea prezentarilor de catre “ursi”. Acces la zona expo
20.00 – 20.20 Moment de educatie antreprenoriala sustinut de George Nedelcu – business coach
20.20 – 20.30 Anuntarea rezultatelor si inmanarea premiilor
(Locul 1 – 2000 euro, Locul 2 – 1000 euro, Locul 3 – 500 euro) si a cadourilor in obiecte si vouchere de servicii.
2030 – 20.40 Prezentarea partenerilor. Anuntarea castigatorilor si inmanarea premiilor. Inchiderea evenimentului
20.40 – 21.15 Networking liber și degustare de vinuri marca Vinul Dragonului (o marca de vinuri noua aparținând unui antreprenor brasovean)
În zona de acces in sala va avea loc o expoziție de tehnologie (robotica) susținută de catre tinerii de la Learnex Brasov sub conducerea Silviei Pohrib https://learnex.ro/.

Alegem 3 proiecte pe care le vom premia cu sprijinul sponsorului principal – BCR
– Premiul 1 – 2000 euro
– Premiul 2 – 1000 euro
– Premiul 3 – 500 euro

În plus, invitam sponsori interesati de implicarea intr-un astfel de mecanism antreprenorial sa fie alături cu beneficii financiare și non-financiare pentru participanti și organizatori.

Participarea la eveniment și înscrierea la concurs sunt gratuite! Ne vedem la Brasov, hotel Aro Palace, bd Eroilor, nr 27, sala Europa.

Recomandam tuturor participanților, dar si altor persoane interesate sa își protejeze ideile de afaceri folosind serviciul OSIM denumit „PLICUL cu Idei”, un serviciu rapid și ieftin care le asigura preemțiune asupra ideii de afaceri

Vino la un eveniment unde vei gasi educatie antreprenoriala, trenduri pentru afacerile viitorului, solutii de finantare, networking valoros si multe informatii utile si interesante. Participa in sala si sustine o idee de afaceri, gaseste viitori parteneri de afaceri sau ofera sprijin unor startupuri.

Organizator: Asociatia ProAfaceri Romania
Parteneri Gold: BCR și Angelou Economics USA
Parteneri Silver: Alpin Holding LLC, Kronstadt Media, Coson Media, crama Vinul Dragonului, ssm.ro, conferințe.ro,
Parteneri media: Economistul.ro, România Durabila.ro, StartupCafe.ro, BiziLive.tv, Hit FM Brasov, Asociația Brasovul Altfel, Grupul de Inițiativa JCI Brasov, GeorgeNedelcu.ro, ekronomica.ro