COSMOPOLIT CANTACUZINO – un proiect dedicat unei experiențe care schimbă vieți

COSMOPOLIT CANTACUZINO – un proiect dedicat unei experiențe care schimbă vieți

COSMOPOLIT CANTACUZINO – un proiect dedicat unei experiențe care schimbă vieți 1348 507


Descoperă un proiect dedicat unei experiențe
care schimbă vieți!

Ascultă-ți instinctul, trece pragul și explorează. Este acel spațiu rafinat în care toate lucrurile pe care le atingi vorbesc despre tine. Locul în care te regăsești, zi de zi, în fiecare detaliu, în emoția acelui vibe bun și simți că ești în locul potrivit. Ești ACASĂ.

COSMOPOLIT CANTACUZINO, cel mai nou proiect al nostru din inima Brașovului, situat pe strada Dr. Ion Cantacuzino, nr. 22, redefinește conceptul premium Cosmopolit într-un univers plin de rafinament. 80 de apartamente high-end într-o zonă exclusivistă aproape de centrul istoric al orașului, promit o experiență ce-ți va schimba viața.

Cu o arhitectură modernă, ce reflectă unicitatea și eleganța ansamblului, Cosmopolit Cantacuzino va aduce structuri variate: studiouri, apartamente de la 2 până la 4 camere și penthouseuri. Regimul mic de înalțime al clădirilor P+4+M și numărul redus de locuințe aduc confortul suplimentar al unui spațiu intim și discret.

O interacțiune cu adevărat specială ce te face să te simți în siguranță, confortabil și relaxat. Te învăluie cu acel sentiment inconfundabil de apartenență, de stabilitate și revenire. Acasă.

Echipa noastră de vânzări îți stă la dispoziție pentru a te ghida în a lua cea mai bună decizie de achiziții.

 

Contact

Director Vânzări: Zoltan Szasz

Consilier Vânzări: Dana Dumitrescu

Office: Str. Mihai Viteazul Nr.6 – Brașov.

0724 999 992

0741 185 185

office@cosmopolit.ro