MOBILA EXPO 2022, Romexpo

MOBILA EXPO 2022, Romexpo

MOBILA EXPO 2022, Romexpo 3336 1057

Romexpo, în parteneriat strategic cu Camerele de Comerț și Industrie din România (CCIR) și Asociația Producătorilor de Mobilă din România (APMR), organizează în condiții de maximă siguranță pentru expozanți și vizitatori, cu respectarea tuturor normelor impuse de autorități privind organizarea de expoziții și evenimente:


MOBILA EXPO

24-27.03.2022

Pavilionul B2 / ROMEXPO 

MOBILA EXPO – tradiția continuă!

  • Expoziția prezintă noutatile din domeniul mobilei și pieselor de mobilier, iar producătorii români de mobilă sunt așteptați să-și expună și să-și vândă produsele.
  •  Evenimentul se adresează publicului larg, acelora care doresc să găsească și să achiziționeze direct de la companii producătoare, la prețuri avantajoase, diverse tipuri de mobilier destinate locuinței sau biroului.
  • MOBILA EXPO reprezintă oportunitatea de a întâlni noi clienți, parteneri de afaceri, clienți actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist.
  •  Prin organizarea MOBILA EXPO, Romexpo și partenerii săi sprijină și promovează mediul de afaceri din România, susținând astfel companiile din domeniu și politicile de dezvoltare ale acestora.
  •  Pentru a susține eforturile firmelor în câstigarea și educarea clienților în spiritul vremurilor actuale, Romexpo s-a aliniat noilor tendințe și pune la dispoziția acestora soluții digitale de promovare pe platformele de socializare.
  •  În aceeași perioadă cu MOBILA EXPO se vor desfasura alte 3 expozitii specializate, din domenii complementare, CONSTRUCT AMBIENT EXPO – Expoziție de construcții și finisaje, ROMTHERM– expoziție pentru instalații, echipamente de încălzire, răcire și condiționare a aerului și EXPO FLOWERS & GARDEN – Expoziția internațională de flori, amenajări peisagistice, horticultură și grădinărit.

Pentru că ne dorim revenirea la normalitate, încurajăm toate firmele din domeniu să-și creeze strategia de participare la MOBILA EXPO 2022, aceasta reprezentând cea mai eficace variantă de promovare a produselor și serviciilor din domeniu, într-un cadru profesionist, în mediul fizic.

Detalii și înscrieri

Mihaela PANE – Coordonator Proiect

0749 275 222

mobila-expo@romexpo.ro; mihaela.pane@romexpo.ro