Expoziția internațională a industriei pietrei INDIA STONEMART 2022

Expoziția internațională a industriei pietrei INDIA STONEMART 2022

Expoziția internațională a industriei pietrei INDIA STONEMART 2022 946 851

INDIA STONEMART este o expoziție internațională a industriei pietrei, organizată bienal de Centrul pentru Dezvoltarea Pietrelor (CDOS) împreună cu Rajasthan State Industrial Development & Investment Corporation Ltd. (RIICO). Federația Camerelor Indiene de Comerț și Industrie (FICCI) este co-organizatorul evenimentului.

India Stonemart, organizată în perioada 10-13 noiembrie 2022,  este una dintre cele mai importante expoziții din sectorul global al pietrei, care prezintă pietre și produse naturale, plăci de piatră de cuarț, mașini aferente, unelte, echipamente, consumabile etc., acoperind întreaga gamă de pietre și servicii.

India Stonemart 2019 a avut 134 de expozanți de peste mări din Brazilia, China, Iran, Italia, Spania, Turcia și Taiwan și peste 1800 de vizitatori de afaceri din străinătate din 52 de țări și o suprafață totală de expunere de peste 40000 mp.

Suntem încântați să vă informăm că CDOS organizează cea de-a unsprezecea ediție a spectacolului -India Stonemart 2022 – la Jaipur Exhibition and Convention Centre, Sitapura, Jaipur în perioada 10-13 noiembrie 2022.

India este unul dintre cei mai mari producători de pietre și înregistrează o creștere fenomenală în toate segmentele, inclusiv în sectorul construcțiilor, imobiliare și infrastructurii. Multe companii au făcut o incursiune în producția de plăci de piatră de cuarț, care sunt la mare căutare în întreaga lume. Toate aceste activități au dat un impuls extraordinar sectorului pietrei.

Prin urmare, există un potențial imens pentru creșterea comerțului bilateral cu pietre între România/Albania/Moldova și India.

Prin participare puteți stabili și contacte cu alți reprezentanți ai companiilor care vizitează acest eveniment din întreaga lume și vă puteți  amenaja pavilionul.

Contact: Mr. Mukul Rastogi, CEO, CDOS

+91 9829164433
mukul@cdos-india.com