EVENIMENT DIGITAL HUB

EVENIMENT DIGITAL HUB

EVENIMENT DIGITAL HUB 1504 556
În cadrul proiectului Evoluție prin digitalizare – Îmbunătățirea competențelor digitale pentru angajații IMM din Regiunea Centru SMIS 142733 sunt organizate trei evenimente de tip „Digital Hub”.

Cu această ocazie reprezentanții IMM-urilor implicate în activitățile proiectului vor discuta și vor schimba idei cu privire la:

  • Maniera în care este perceput procesul de digitalizare la nivelul întreprinderilor pe care le reprezintă.
  • Provocările pe care le întâmpină în procesul de digitalizare (nivel redus de cunoștințe referitoare la principiu; lipsa informațiilor cu privire la oportunitățile legate de digitalizare; competențe necorelate cu nevoile, etc)
  • Posibile soluții pentru abordarea corectă și eficientă a provocărilor identificate.

Evenimentele DIGITAL HUB se desfășoara la HOTEL TTS Covasna, iar in perioada 21-22 aprilie 2023 a avut loc primul eveniment din cele trei programate.

Companiile interesate de evenimentul DIGITAL HUB se mai pot înscrie pentru evenimentul din perioada 27-28 mai 2023, accesând butonul de mai jos.

Locurile sunt limitate!

În cadrul acestor evenimente speakerul este dna. STANCU ANA-MARIA, CEO Bucharest Robots, primul start-up din România dedicat roboților umanoizi și roboților de servicii, fondatoare a RoboHub, centru de învățare în domeniul roboticii și programării și membru în Board-ul euRobotics – rețeaua europeană de robotică civilă.

Dna. Stancu Ana-Maria a prezentat ABC-ul digitalăzirii și cum poate fi construită o transformare digitală și care sunt provocările acesteia, iar a doua zi au fost atinse subiecte precum creionarea unei schițe de strategie pentru transformare digitală și discutarea oportunităților și provocărilor identificate cu o zi în urmă.  De asemenea, au fost prezentați diverși roboți umanoizi și funcțiile pe care le pot avea aceștia.

Informații suplimentare despre proiectul  Evoluție prin digitalizare – Îmbunătățirea competențelor digitale pentru angajații IMM din Regiunea Centru SMIS 142733 , accesând butonul de mai jos: