Eveniment: UNSTOPPABLE- incapable of being stopped

Eveniment: UNSTOPPABLE- incapable of being stopped

Eveniment: UNSTOPPABLE- incapable of being stopped 1181 885

În perioada 24-26 Martie 2023, se va desfășura cel mai important eveniment dedicat educației financiare si dezvoltării personale!

Când vorbim despre educație financiară poate cel mai rostit nume este Robert Kiyosaki, best selling author, investitor și om de afaceri de success.

Motivați de misiunea noastră de a sprijini comunitatea oamenilor de afaceri brașoveni și de a contribui la procesul de dezvoltare al companiilor brașovene  vă invitam să participați la unul dintre cele mai importante evenimente  dedicate educației financiare si dezvoltării personale, organizat în premieră în România avându-i ca principali traineri  pe Robert Kiyosaki si Marc Accetta. Evenimentul va avea loc în data de 24-26 Martie 2023 la Bucuresti.

Robert Kiyosaki este un investitor renumit, om de afaceri și autor american, având în portofoliu peste 26 de carti de educație financiară, cea mai cunoscută fiind “Tată bogat, tată sărac”, vândută în peste 32 milioane de copii.

Marc Accetta este un renumit trainer american cu o experiența de peste 30 de ani. Trainingurile lui sunt unice și marchează fiecare domeniu al vietii noastre: social, relational, financiar, professional. Peste 100 de milionari din diferite industrii au ajuns acolo datorită training-urilor la care au participat alături de Marc Accetta.

Prețul unui bilet cu acces general este de 1097€ + TVA, dar folosind codul unstoppable23, il puteți achiziționa cu o REDUCERE de 400€.

Pentru înscriere accesați butonul de mai jos.

Contact: Cristina Sîrbu
0729 839 860
cristina.sirbu@ccibv.ro