BNR – EconomicHub

Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.
Event Series Event Series: BNR – EconomicHub

Camera de Comerț și Industrie Brașov împreună cu Banca Națională a României organizează evenimentul BNR – EconomicHub
Banca Națională a României continuă și anul acesta proiectul BNR- EconomicHub, o platformă de dialog nemijlocit cu reprezentanții mediului de afaceri, menită să faciliteze dezbaterea, într-un cadru informal, a unor subiecte de interes reciproc.

În acest context, Camera de Comerț și Industrie Brașov în colaborare cu Banca Națională a Romaniei vă adresează invitația de a participa la următorul eveniment din cadrul acestui proiect, organizat în două sesiuni pe datele de 29 și 30 septembrie 2022, începând cu ora 11.00, la sediul Agenției Brașov a Băncii Naționale a României din strada Piața Sfatului, nr.26.

Din perspectiva instituțiilor noastre, suntem interesați ca prin temele abordate să transmitem informații relevante pentru oamenii de afaceri și să contribuim la clarificarea unor aspecte preocupante pentru mediul antreprenorial.

Evenimentul se va desfășura sub forma unui seminar deschis, cu respectarea prevederilor legale și asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi combatere a răspândirii SARS-COV2.

Pentru crearea premiselor unui dialog eficient pe parcursul a aproximativ 2 ore, vă supunem atenției temele propuse.

De asemenea, avem rugămintea de a ne transmite eventualele întrebări pe care le considerați de interes pentru activitatea dumneavoastră odată cu trimiterea mesajului de confirmare a participării.

Informații suplimentare la https://www.ccibv.ro/bnr-economichub/

Detalii

Dată:
septembrie 30, 2022
Oră:
11:00 am - 1:00 pm
Series:
Categorie Eveniment:

Loc de desfășurare

Agenția Brașov a Băncii Naționale a României
Piața Sfatului, nr.26
Brasov, Brasov 500173
+ Hartă Google
Telefon
0268547084