Conferința consolid8

Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

În data de 7 octombrie 2022 se va desfășura la Brașov,  conferința Consolid8, primul festival dedicat tehnologiei verzi și soluțiilor sustenabile de impact.

O echipă de antreprenori români organizează la Brașov prima ediție a consolid8 Festival – eveniment dedicat tehnologiilor sustenabile și soluțiilor verzi pentru mediul de business.

consolid8 Festival, un eveniment unic, dedicat companiilor și organizațiilor din mediul antreprenorial, interesate de tehnologii sustenabile și soluții inovative, va fi organizat anul acesta, în premieră, la Brașov, în perioada 7-9 octombrie 2022.

Pornind de la întrebarea „Cum putem influența pozitiv următoarele generații?”, festivalul este dezvoltat în jurul a trei piloni și reprezintă un eveniment dedicat tehnologiei și soluțiilor inovatoare care generează impact și adresează provocări actuale precum schimbările climatice, toate integrate într-un proces de cunoaștere și învățare, experiențe, soluții și bune practici.

Pentru prima ediție a festivalului, consolid8 Festival va reuni la Brașov experți și futurologi, start-up-uri și investitori de impact, reprezentanți relevanți ai ecosistemului antreprenorial, cu scopul de a dezbate, de a împărtăși și de a dezvălui soluții locale și internaționale pe teme precum sustenabilitate și tehnologii verzi.

Primul festival dedidat tehnologiei verzi și soluțiilor sustenabile de impact, ”CONSOLID8 FESTIVAL”,  este locul unde se va discuta despre : inovaţie, cunoştinţe, dezvoltarea aptitudinilor, creativitate, parteneriate, inspirație, construirea ecosistemului, sprijinirea creșterii durabile.

Informații suplimentare la https://www.ccibv.ro/consolid8-festival/

Detalii

Dată:
octombrie 7, 2022
Oră:
10:00 am - 8:00 pm
Categorie Eveniment:

Loc de desfășurare

Complex ARO PALACE Brașov
Bulevardul Eroilor 27,
Brașov, Brașov România
+ Hartă Google