Conferința Internațională EDU.DUAL – STRATEGII ȘI PARTENERIATE

Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Camera de Comerț și Industrie Brașov vă invita să participați la Conferința Internațională EDU.DUAL – STRATEGII ȘI PARTENERIATE, eveniment organizat de Municipiul Brașov, Inspectoratul Școlar Județean Brașov și Universitatea de Științe Aplicate din Lucerna, sub patronajul Ambasadei Elveției în România, în perioada 13 – 14 octombrie 2022, la Brașov, hotel Kronwell, B-dul Gării nr.7A.

Învățământul dual brașovean a deschis drumul învățământului dual național, Școala Profesională Germană Kronstadt fiind un model de excelență în acest domeniu, prima școală duală cu personalitate juridică din România, bazat pe o colaborare foarte bună între Municipalitate, Inspectoratul Școlar și mediul de afaceri din Brașov.

Conferința Internațională EDU.DUAL – STRATEGII ȘI PARTENERIATE își propune să aducă la Brașov expertiză și experiență națională și internațională privind politicile publice de educație pentru învățământul dual, în contextul schimbărilor legislative naționale și a legislației europene pentru învățământul dual.

Dorim să promovăm și să dezvoltăm în continuare acest tip de educație, ținând cont de provocările și nevoile mediului privat, de cadrul legislativ național, de oportunitățile oferite de Planul Național de Redresare și Reziliență.

Sperăm ca împreună să putem contribui la dezvoltarea viziunii pentru viitorul sistem de învățământ dual românesc, concluziile conferinței urmând a fi centralizate sub forma unei publicații care va servi drept foaie de parcurs pentru dezvoltarea ulterioară a educației duale în România, accesibilă tuturor părților interesate.

La conferință pot participa persoanele interesate de temele abordate în cadrul conferinței.

Persoanele interesate să participe la conferința internațională EDU.DUAL – STRATEGII ȘI PARTENERIATE sunt rugate să se înscrie AICI

Pentru invitați și participanți se oferă gratuit consumația din timpul pauzelor de cafea și prânz în ambele zile ale conferinței.

Informații suplimentare AICI.

Loc de desfășurare

Hotel Kronwell Brașov
bd garii 7A
brasov, România
+ Hartă Google