”Let’s get social” – eveniment dedicat mediului de afaceri

”Let’s get social” – eveniment dedicat mediului de afaceri

”Let’s get social” – eveniment dedicat mediului de afaceri 1221 918

Vineri, 17 Martie 2023, Serenity Resort în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Brașov  a organizat, în premieră,  dineul de afaceri:
 

”Let’s get social”

Acest eveniment privat  a fost adresat atât mediului de afaceri brașovean de top cât și partenerilor  Camerei de Comerț și Industrie Brașov, care ne- au sustinut de- a lungul timpului în organizarea celor mai importante evenimente.

Dineul a  creat  cadrul ideal de networking,   iar participanții au descoperit serviciile și facilitățile oferite de membrul CCI Brașov-Serenity Resort.

Cu peste 300 de evenimente organizatate în cei 4 ani de activitate, Serenity Resort reușește să se remarce prin serviciile și flexibilitatea pe care le oferă clienților, indiferent de tipul evenimentului. Înconjurat de munți și aflat pe marginea lacului încununat cu lebede, Serenity Resort poate fi gazda perfectă a evenimentelor de afaceri. Locația dispune de 2 săli de evenimente, un restaurant, dar și 14 vile de cazare cu terasă și ponton propriu.

Compania  Serenity Resort, membră a CCI  Brașov,  oferă membrilor CCIBV, prin programul M2M,  5% discount pentru evenimentele corporate pe care doresc sa le organizeze în locațiile lor.