O serie de expoziții virtuale via DIGI EXPO la care pot participa și companiile din România

O serie de expoziții virtuale via DIGI EXPO la care pot participa și companiile din România

O serie de expoziții virtuale via DIGI EXPO la care pot participa și companiile din România 1952 1077

Carmera de Comerț și Industrie Brașov vă invită să descoperiți și să participați la o serie de expoziții virtuale organizate pe platforma Digi Expo pentru comunitatea globală de afaceri. Expozițiile sunt specifice fiecarui sector și prezintă oportunități globale de afaceri.

Digi Expo este construit pe o platformă digitală modernă de ultimă generație, concepută pentru cabine de expoziție 3D, vizualizări la 360°, prietenoasă cu mai multe dispozitive și poate fi accesată și prin căști VR.

Expozițiile DIGI sunt create pentru o audiență globală, ajutând participanții să realizeze contacte cu potențiali investitori, parteneri, furnizori în vederea construirii unui lanț de aprovizionare.

Ce face Digi Expo excepțional?

La nivel global
Expozițiile Digi sunt create pentru un public global. Organizatorul – Crescendo Worldwide depune eforturi speciale pentru a implica companii, autorități guvernamentale și lideri din industrie din toate părțile.

Tehnologie sofisticată
Platforma este o platformă digitală de înaltă calitate, cu capacitate VR, personalizată, care transformă expoziția într-o experiență de o viață cu cabine 3D și viziune la 360 °.

Rețea B2B
Digi Expo îi ajută pe participanți să facă legături semnificative cu potențiali investitori, parteneri, colegi și furnizori pentru a construi o prezență internațională sau un lanț de aprovizionare fără probleme.

Asistență 24/7
Crescendo Worldwide – organizatorul Digi Expo este echipat cu asistență tehnică, manageri de relații cu clienții, manageri de dezvoltare a afacerii pentru a ajuta înainte, în timpul și după expoziție.

Evenimente viitoare organizate de Crescendo Worldwide prin cadrul platformei DigiExpo:

Crescendo Worldwide este o companie internațională care promovează  comerțul internațional  și investițiile,  cu o prezență în peste 50 de țări. Crescendo Worldwide este o companie internațională de consiliere și afaceri care susține clienții în eforturile lor de a-și extinde corporațiile în orice direcție posibilă (geografic, financiar, în funcție de gama de produse și inovație).

Catalogul expozițiilor virtuale hand pointingAICI.

Informații suplimentare la www.digi-expo.com

Material primit prin amabilitatea Nandini Patil -Assistant Manager – World Trade Invest
Crescendo Worldwide
(+91) 8956760248
nandini@crescendoworldwide.org
www.crescendoworldwide.org