Oportunități de afaceri IRAN

Oportunități de afaceri IRAN

Oportunități de afaceri IRAN 944 756


Vizând contribuția la dezvoltarea în continuare a relațiilor economice și comerciale bilaterale dintre Iran și România, Ambasada Republicii Islamice la București prezintă catalogul ”Doing business in Iran”

Iranul este una dintre cele mai mari economii din Orientul Mijlociu. Oportunitățile de afaceri în petrol, gaze, retail, producție, industrie, medical, transport maritim și multe alte sectoare sunt vaste. Unul dintre sectoarele cu o evoluție spectaculoasă este cel de producție. De-a lungul anilor, efortul companiilor iraniene s-a concentrat pe creșterea și dezvoltarea industriei iraniene. Relația economică și comercială bilaterală dintre Iran și România a fost întotdeauna pozitivă. În 2021, volumul total al comerțului dintre cele două țări a ajuns la 483 de milioane de dolari SUA, de cinci ori mai mult decât în ​​2021. Există încă multe domenii potențiale care ar putea contribui la creșterea cooperării economice dintre cele două națiuni și avem speranța că prin creșterea mobilitatea sectorului privat atât în ​​Iran, cât și în România, vom observa relații comerciale bilaterale mai puternice în 2022, anul în care cele două țări sărbătoresc 120 de ani de la relațiile diplomatice.

În contextul dezvotării relațiilor bilaterale, compania Alvand co din Iran este interesată de cooperare cu companii din România.

Alvand Tile and Ceramic Company este una dintre cele mai faimoase companii de plăci și ceramică din Iran. Această companie a început să opereze pe piața iraniană de plăci și ceramică din 1991.
Această companie, acum și după mai bine de trei decenii de activitate, are tehnologie de clasă mondială și capacitatea de a produce 12 milioane de metri pătrați de gresie, ceramică pentru podea și produse din porțelan în cele trei fabrici deținute.
În prezent, produsele acestei companii sunt vândute pe piețele interne și externe. Compania Alvand are capacitatea de a produce produse în diferite dimensiuni, oferind modele frumoase și diferite culori, poate fi un răspuns adecvat la diferite nevoi și a fost aprobată de ingineri și antreprenori la cel mai înalt nivel de alegere a consumatorilor.

Informații suplimentare:
• Website: https://alvandtileco.com/
• Email: Info@alvandtileco.com
• Address: Tehran, Africa Boulevard after Esfandiar, corner of Rahimi Alley, No. 2, fourth floor
• Tell: +98 2122057811
• Contact person: Ali Yar Ahmadi
• Mobile/Whatsapp: +989160194589

Material primit prin amablitatea Ambasadei Republicii Islamice la București

Contact

Economic Department of Iran Embassy

buh.economic@mfa.gov.ir>

Embassy of The Islamic Republic of Iran
Bucharest-Romania
Phone: +40 213120493-5
Fax: +40 213120496
Address: 39, Lascar Catargiu Blvd., Bucharest-Romania
Website: https://romania.mfa.gov.ir/en
Twitter: https://twitter.com/iraninromania
Facebook: https://www.facebook.com/iranembro/