Oportunități de afaceri prin Rețeaua EEN

Oportunități de afaceri prin Rețeaua EEN

Oportunități de afaceri prin Rețeaua EEN 2560 1032

Centrul EEN Brașov din cadrul Camerei de Comerț și Industrie Brașov vă prezintă oportunitățile de afaceri la nivel internațional aferente perioadei

IULIE-AUGUST 2023

TOFR20230830003- Drone și roiuri autonome inteligente

Țara: Franța
Tip: Transfer tehnologic
Descriere:

IMM-ul francez proiectează UAV-uri civile profesionale certificate pentru a răspunde nevoilor specifice și aplicațiilor complexe. IMM-ul oferă UAV-uri dezvoltate la comandă, bazate pe o arhitectură testată și pe tehnologii Open-Source și SDK (kitul de dezvoltare software) ale acestora.

Compania inovatoare este specializată în dezvoltarea unui set de algoritmi/IA pentru creșterea valorii adăugate a UAV-urilor și pentru a permite configurarea maximă pentru automatizarea dronelor/roiurilor în cazul aplicațiilor cu un singur utilizator sau multi-utilizator. Setul de algoritmi este deja dezvoltat în domeniul traiectoriei, calculului distanței, transmisiei și analizei video, clasificării sau segmentării AI.

Tipul și rolul partenerului:

Partenerul ar putea fi un producător sau utilizator de drone.

Rolul partenerului:

-Produce drone / roiuri de drone

-Integrează funcționalități în dronă

-Testează și validează teste de utilizare

Compania franceză caută parteneri și oferă contracte comerciale și asistență tehnică producătorilor sau utilizatorilor cu scopul de a-și moderniza dronele sau roiurile.

Tip de parteneriat: Contract de furnizare

BOPL20230825010- Companie din Polonia specializată în toate tipurile de producție de scări din lemn, oțel și sticlă caută parteneri de afaceri care să livreze soluții în domeniul producției de scări

Țara: Polonia
Tip: Oferta
Descriere:

Compania este specializată în producția de toate tipurile de scări (din lemn, oțel si sticlă) pentru clienții, persoane fizice și compani. Firma fie primește un desen tehnic – proiect al casei și după descrierea clientului pregătește un proiect de scări sau face măsuratori la fața locului pentru realizarea proiectului scărilor. După acest pas, compania cere aprobarea clienților și începe producția de scări. Dacă clienții sunt interesați, compania poate monta scările pe șantier (în Europa) în proiecte rezumative – Auto cad / Producție busolă.

Compania caută parteneri de afaceri care să livreze soluții în domeniul producției de scări, în special producție de volum mare. Compania este capabilă să livreze produse de ultimă generație la o scară de producție în masă, pe măsură ce competența este acumulată de-a lungul anilor. Compania este interesată să devină subcontractant al unei companii mari, fie studio de proiectare, fie companie de construcții din UE.

Tipul și rolul partenerului:

Compania este interesată să devină subcontractant al unei companii mari fie studio de proiectare, fie companie de construcții din UE.

Tip de parteneriat: Contract de furnizare

BRTR20230824002- O companie comercială din Turcia caută furnizori de piese de schimb pentru centrale electrice

Țara: Turcia
Tip: Cerere
Descriere:

Compania turcească a fost înființată în 2006 și este specializată în comercializarea de centrale electrice uzate. Aceasta are o gamă largă de echipamente second-hand de înaltă calitate, adaptate cerințelor specifice ale clienților. Procesul lor meticulos de aprovizionare asigură că fiecare centrală electrică din inventarul lor îndeplinește standarde de calitate stricte. În plus, compania activează ca revânzător de piese de schimb premium pentru diverse sisteme de generare a energiei pentru clienții care au nevoie de componente critice, piese de întreținere de rutină sau accesorii specializate.

Compania caută furnizori de piese de schimb în special turbine cu gaz, motoare cu gaz și echipamente auxiliare, care sunt utilizate în centralele electrice. Compania turcă este dispusă să coopereze cu furnizorii disponibili într-o abordare de parteneriat pe termen lung.

Tipul și rolul partenerului:

Compania se așteaptă ca potențialii furnizori să acționeze în cooperare strânsă și să ofere feedback și sfaturi rapide, dacă este necesar. Firmele de recondiționare și reparații de piese de schimb sunt binevenite!

Tip de parteneriat: Contract de furnizare

BOIT20230824012- Companie italiană de design vestimentar cu linii unice și personalizate caută parteneri în străinătate pentru un contract de servicii

Țara: Italia
Tip: Oferta
Descriere:

Compania italiană creează inovații în modă cu țesături durabile și avangardiste. Aceasta construiește echipe globale creative care au un impact pozitiv pentru comunitate.

Compania creează articole de îmbrăcăminte durabile și emblematice, datorate unui studiu profund al produsului și al producției. Aceasta caută parteneri în străinatate pentru contracte de servicii.

Compania de design vestimentar dă viață unui nou brand caracterizat printr-un stil incomparabil. Începând de la consultanță, până la dezvoltarea de modele cu studiu de materiale, tendințe și detalii.

Compania lucrează cu cei mai buni furnizori pentru a produce materiale și a croi în paralel cu marketing-ul și procesarea eficientă a produsului final.

Această companie își propune să împletească stilul italian cu cerințele clientului, să creeze un design unic și distinct, elegant și rafinat, urmat de îngrijirea produsului realizată de tehnicienii săi pregătiți să producă piese vestimentare unice.

Compania caută parteneri care doresc să-și dezvolte propria linie de modă în baza contractelor de servicii.

Tipul și rolul partenerului:

Companii sau persoane fizice care doresc să-și dezvolte propria linie de modă, sau să implementeze un nou tip de produs, cu un stil unic și un rezultat de înaltă calitate italiană, datorată serviciilor agreate și măiestriei profesionale.

Domeniul specific de activitate al partenerului căutat: Design vestimentar și vestimentar (casual, ceremonial, haute couture, lenjerie, athleisure, costume de baie)

Tip de parteneriat: Contract de furnizare

BODE20230821002 – Mașini germane de profilat roți pentru formă și angrenaje melcate oferite în baza unor contracte comerciale și acorduri de investiții

Țara: Germania
Tip: Oferta
Descriere:

Compania germană este lider mondial în producția de mașini de profilat roți pentru formă și angrenaje melcate. Aceasta a fost fondată în 2002 de către proprietarul și directorul general, un inginer de service care a acumulat multă experiență și know-how în domeniul șlefuirii angrenajului la compania germană Reishauer. Deja în 1999, a înlocuit roțile de schimbare a profilurilor și reglarea manuală a axei A pe mașina Reishauer cu axe NC. Compania este singura la nivel mondial care realizează modernizarea profesională a mașinilor de șlefuit Reishauer.

Acest sistem permite o conexiune rigidă la mașină, timp de configurare în câteva secunde, precum și o repetabilitate ridicată. Portofoliul oferă diferite sisteme de prindere modulare pentru arbori, piese ale alezajului, inele și alte configurații. Datorită construcției modulare, termenele de livrare pot fi menținute scurte.

Compania oferă, de asemenea, dezvoltarea de soluții specifice clienților.

Pentru mașinile sale și sistemele de prindere, compania caută noi agenți și intermediari comerciali cu care să colaboreze în cadrul unor contracte comerciale pentru distribuția produselor în Italia, Spania, Turcia, Brazilia și SUA. Mai mult, este dispusă să găsească parteneri în cadrul unor contractelor financiare pentru a face față unor dezvoltări mai mari privind mașinile și sistemele sale. Compania germană se așteaptă de la cooperare să economisească costuri și timp, precum și să reducă riscurile în comerțul cu mașinile.

Tipul și rolul partenerului:

Partenerii căutați sunt agenți de vânzări, reprezentanți sau distribuitori. Se așteaptă să găsească clienți pentru mașinile germane. În cel mai bun caz, ei pot oferi asistență tehnică.

În plus, sunt căutați parteneri cu implicații financiare pentru a gestiona dezvoltări mai mari.

Compania germană este deschisă să dezvolte în comun noi utilaje cu potențialii parteneri.

Tip de parteneriat: Contract de furnizare/ Contract de investiție

BOLV20230814002- Compania letonă care își cultivă propria spirulina caută parteneri de distribuție care să vândă băuturi gustoase gata de utilizare, cu spirulina crudă și sirop de gutui sau merișor

Țara: Letonia
Tip: Oferta
Descriere:

Compania își crește propria spirulina în fotobioreactoare inovatoare. Asigură calitatea spirulinei pe tot parcursul anului, independentă de lumina soarelui. Compania oferă spirulina congelată sau amestecată cu gutui sau sirop de merișor. Deoarece spirulina nu este procesată la temperaturi ridicate, păstrează toți antioxidanții. Aceasta poate fi folosită de producătorii de smoothie sau băuturi în cafenele sau diferite producții alimentare ca valoare adăugată sănătoasă. Spirulina congelată este neutră în miros și gust.

Compania ofera sirop de spirulina in sticle de 2 marimi – pentru 5 portii sau 20 portii. Sunt disponibile două gusturi – gutui și merișor. Până în prezent, aceste băuturi sunt vândute în segmentul consumatorilor cu canale de comerț electronic. Siropurile de gutui și afine pot fi adăugate la alte băuturi. Perioada de valabilitate a acestora este de 12 luni.

Compania crește producția. De asemenea, este posibil să livreze spirulina congelată. Acest produs trebuie consumat imediat după ce este adăugat la celălalt produs uman sau animal pentru a adăuga beneficii pentru sănătate.

Tipul și rolul partenerului:

Compania cauta parteneri de distributie.

Tip de parteneriat: Contract de furnizare

BOTR20230811021- O companie turcească este specializată în fabricarea făinii de grâu

Țara: Turcia
Tip: Oferta
Descriere:

Compania a fost înființată în 1988. Capacitatea de producție a companiei este de 27.000 de tone pe an, iar capacitatea de spargere a grâului este de 1000 de tone pe zi. Producția se desfășoară în conformitate cu standardele de siguranță alimentară precum ISO 22000. În prezent, compania crește gama de produse. Alimentele industriale, congelate, pâine, tipuri de făină specială sunt în prezent pe piață.

Compania a asigurat siguranța și calitatea durabilă a produselor în laboratorul său de făină de grâu, camera de cenușă, laboratorul de cercetare și dezvoltare și microbiologie. În 2007, calitatea produselor a fost asigurată prin îndeplinirea cerințelor standardelor ISO 9001 și ISO 22000 și a certificatului Kosher. Având standardele ISO 9001 și ISO 22000 și a pus în funcțiune a doua unitate de producție cu o capacitate de 160.000 de tone/an și a început să livreze „făină vrac” cu autobuze, siloz, precum și produse ambalate. Odată cu investiția în siloz de oțel din 2010, capacitatea stocului de materii prime a crescut cu aproximativ 176% de la 17.000 de tone la 47.000 de tone. Compania, care și-a pus în funcțiune 3 unități de producție cu standardele ISO 9001 și ISO 22000, a atins o capacitate de măcinare a grâului de 1000 de tone/zi.

Tipul și rolul partenerului:

Compania caută restaurante în Europa, dar și importatori cu servicii rapide, de încredere pe termen lung.

Tip de parteneriat: Contract de furnizare, Contract comercial

BOUA20230810004- Companie ucraineană specializată în producția de echipamente pentru transportul și depozitarea cerealelor

Țara: Ukraina
Tip: Oferta
Descriere:

Compania este un producător de echipamente de înaltă tehnologie pentru depozitarea și transportul cerealelor.

Astăzi, Compania are peste 200 de clienți mulțumiți printre terminalele mari de cereale și fabricile de procesare, precum și fermierii medii și mari.

Acestea sunt companii mari precum KERNEL, MHP, Nybulon, Astarta-Kyiv, Louis Dreyfus Company, Bunge și altele.

Linia de producție a Companiei include echipamente de transport, containere de depozitare a cerealelor și echipamente auto-curgătoare.

Toate tipurile de echipamente fabricate de Companie sunt garantate până la 24 de luni.

Compania are o echipă de service care diagnostichează în mod regulat echipamentele clienților. Dacă apar probleme tehnice, inginerii de service ai companiei oferă clienților sfaturi de specialitate cât mai curând posibil: telefonic sau direct la fața locului.

Compania oferă, de asemenea, servicii de inginerie, pregătirea documentației de proiect, instalarea echipamentelor.

Tipul și rolul partenerului:

Compania caută parteneri care produc:

– metal galvanizat;

– motoreductoare pentru elevatoare cu cupe si transportoare;

– rulmenti;

– curele pentru elevator cu cupe si transportoare;

– găleți de noroi;

– lanturi transportoare.

Compania este interesată de parteneri de încredere și produse de calitate.

Tip de parteneriat: Contract comercial

BOPT20230810024- Lider portughez în furnizarea de dispozitive medicale avansate pentru îngrijirea dentară și ortopedică caută parteneri pentru distribuirea portofoliului său existent de produse la nivel mondial

Țara: Portugalia
Tip: Oferta
Descriere:

Compania portugheză oferă o soluție completă pentru dezvoltarea și fabricarea dispozitivelor dentare și ortopedice. Aceștia lucrează în conformitate cu ISO 13485:2016 (Fabricarea dispozitivelor medicale) și oferă acces la o echipă de profesioniști în dispozitive medicale care lucrează în industriile dentare și ortopedice, personalizate individual pentru fiecare cerințe specifice ale proiectului.

IMM-ul este dornic să-și extindă activitatea la nivel mondial și caută noi parteneri pentru colaborare pe baza acordurilor de distribuție/producție.

Cu investiții semnificative în cercetare și dezvoltare și tehnologii de ultimă oră, această companie oferă inovații care stabilesc standardul în dispozitivele dentare și ortopedice, variind de la cel mai mic la cel mai mare risc și clasificare, de exemplu, sisteme de implant dentar, bonturi înclinate 15º, 17º, 25º sau altele necesare, bonturi de vindecare, cuști de fuziune de titan, tulpini de șold, plăci de humerus, plăci de fixare a traumatismelor și șuruburi osoase, pentru a menționa doar câteva.

Compania oferă partenerilor săi servicii interne de prelucrare CNC ca o operațiune cu valoare adăugată pentru furnizarea de dispozitive medicale.

Produce o gamă largă de dispozitive medicale folosind cele mai provocatoare materiale, și anume Titan (Grad2, Grade4 și TI-6Al-4V toate biocompatibile cu certificări medicale), oțel inoxidabil de grad biomedical 316LVM, AISI420, AISI630; Aliaje de cobalt-crom, POM, aliaje de tilit, aluminiu și PEEK, PAEK medical.

Tipul și rolul partenerului:

Producătorul portughez de dispozitive medicale avansate pentru îngrijirea dentară și ortopedică este în căutarea unui acord de servicii de distribuție pentru a forma parteneriate proactive și angajate pentru a viza medicii stomatologi generalisti, ortodonți, endodonți, implantologi, protești, companii de furnizare de produse dentare și universități de școli de stomatologie, spitale, clinici de kinetoterapie, reabilitare și terapie.

În schimb, compania portugheză va oferi suport complet și instruire cu privire la produse.

Potențialii parteneri ai acestei companii ar putea fi, de asemenea, organizații de orice dimensiune care caută dispozitive medicale pentru îngrijirea dentară și ortopedică pentru un acord de producție, cu opțiunea de a fabrica produsul conform specificațiilor partenerului.

Tip de parteneriat: Contract de furnizare/ Contract comercial

BOPL20230731008-O companie din Polonia care produce accesorii metalice pentru casă și grădină caută distribuitori

Contact

Ștefania Molea

0268 547 084

stefania.molea@ccibv.ro