Oportunități de afaceri prin Rețeaua EEN

Oportunități de afaceri prin Rețeaua EEN

Oportunități de afaceri prin Rețeaua EEN 2560 1032

Centrul EEN Brașov din cadrul Camerei de Comerț și Industrie Brașov vă prezintă oportunitățile de afaceri la nivel internațional aferente perioadei ianuarie-februarie 2022.

BRNL20211202001 O companie olandeză care proiectează și produce mobilier de birou caută un producător european de mobilier de birou de top

Tara: Olanda
Tip: Cerere
Descriere:

Compania olandeză care proiectează și produce mobilier de birou caută parteneri care pot produce blaturi pentru birouri și mese de cină. Aceasta cauta parteneri producatori de mobilier cărora să le distribuie produsele în cadrul magazinelor de mobilier pentru casă cu care se află în colaborare, și de asemenea, să îi reprezinte comercial în Benelux și în unele părți ale Germaniei.Portofoliul companiei este format în prezent din:• Design birouri birouri• Scaune de birou• Design mese• Mese• Scaune de designDe asemenea, compania olandeză a intrat pe piața magazinelor de mobilier pentru casă în care câștigă noi reprezentanțe.Compania dorește să-și extindă gama de produse. Aceasta caută un producător european care să poată produce blaturi pentru birouri și mese de cină în cantități mari și care să poată produce, de asemenea, cantitati mici pe comandă specială, cum ar fi blaturi de masă cu o dimensiune de 1100 x 3000 mm. Companiile care sunt capabile să producă dulapuri mici sunt, de asemenea, de interes.Compania olandeză caută, de asemenea, parteneri europeni cu propria colecție de mobilier (scaune de birou, mese sau dulapuri). Mobilierul interesant poate fi inclus în gama de produse oferite de compania olandeză.Compania oferă partenerilor:• Un contract de producție potențialilor parteneri care pot fabrica produsele solicitate mai sus;• Un contract de servicii de distribuție sau un contract de agenție comercială companiilor europene care doresc să intre pe piața din Benelux cu colecția lor de mobilier.

Tipul și rolul partenerului: Potentialii parteneri sunt europeni, cu experienta în afaceri internationale si care pot oferi: produse de inalta calitate, livrare rapida, posibilitatea de a fabrica mobilier la comanda. Acestea oferă o colaborare în cadrul unui contract de productie pentru fabricarea de blaturi de masă sau un contract de servicii de distribuție/ de agenție comercială partenerilor care doresc să intre pe piața Benelux cu gama lor de produse.

Tip de parteneriat: Contract de servicii de distribuție/ agentie comercială/ producție.


BRPL20211008001 O companie din Polonia caută întreprinderi producătoare de mese de biliard și producători de corpuri de iluminat din lemn natural

Tara: Polonia
Tip: Cerere
Descriere:

Compania din nord-estul Poloniei comercializează mese de biliard profesionale atât pentru personae fizice, cât și pentru întreprinderi. Aceasta caută producători de mese de biliard și producători de corpuri de iluminat din lemn natural ca să își extinda gama de produse pe care le comercializează.

Compania din Polonia vinde diverse modele de mese de biliard, de la cele clasice, la cele sportive sau chiar produse ale căror sculpturi sunt realizate cu detalii compelxe. În plus față de masa de biliard, compania oferă, de asemenea, diverse accesorii de biliard, inclusiv: bastoane, bile, triunghiuri, pânză și alte elemente care sunt esențiale în acest sport. Pe lângă modelele noi, compania oferă și mese de biliard recondiționate.

Pe langă vanzare, compania oferă clienților și servicii de asamblare a meselor la fața locului, precum și servicii profesionale, inclusiv înlocuirea pânzei, care este elementul supus celei mai rapide exploatări. Compania a fost nominalizată la cea de-a XVI-a ediție a Podlaskie Brand Awards la categoria produse utilitare.

Compania vrea să-și extindă gama de produse, de aceea caută noi parteneri de afaceri cu care să colaboreze în baza unui contract de producție pentru fabricarea meselor de biliard și corpurilor de iliminat din lemn natural și/sau un contract de distribuite pentru vanzarea acestora.

Tipul și rolul partenerului: Compania caută o cooperare pe termen lung în baza unui contract de distribuție sau a unui contract de producție. Partenerul ideal ar trebui să aibă experiență în producția de mese și corpuri de iluminat, și să aibă capacitate de procesare pentru onorarea comenzilor.

Tip de parteneriat: Contract de producție/ distributie.

BRFR20211118001 O compania franceză oferă un contract de distribuție sau de agenție comercială producătorilor de produse inovatoare dornici să intre pe piața franceză

Tara: Franța
Tip: Cerere
Descriere:

O companie franceză specializată în promovarea și distribuția de produse inovatoare dorește sa își extinda portofoliul de produse pentru diferite categorii: casa, copii, sport, gradina. Aceasta ar dori să colaboreze cu producătorii europeni interesați să își extindă activitățile în Franța.

Compania franceză este bine stabilită, are know-how-ul, capacitățile comerciale, precum și o cunoaștere solidă a reglementărilor și practicilor de afaceri pentru a genera valoare și o creștere substanțială a vânzărilor. Aceștia reprezintă deja cei mai importanți producători din UE în Franța.

Pe lângă acoperirea funcțională largă, compania colaborează îndeaproape cu sectoare inovatoare care urmăresc doua calități importante ale produselor: să fie ecologice și durabile. Standardele și reglementările internaționale trebuie, de asemenea, respectate.

În funcție de necesități, poate fi luat în considerare un contract de agenție comercială sau un contract de distribuție. Acordul va fi ales în funcție de dezvoltarea comercială a partenerului și de strategia sa pe aceste piețe.

Tipul și rolul partenerului: Compania franceză se oferă să devină agenție comercială sau distribuitor pentru producătorii europeni de produse inovatoare, interesate să se extindă pe piața din Franța. Compania franceză lucrează în deplină transparență, în consultare regulată și în strânsă colaborare cu toate departamentele funcționale ale furnizorilor. In ambele contracte, partenerul cautat trebuie sa produca produse inovatoare legate de domenii precum: acasa, copii, sport, gradina, etc.

Tip de parteneriat: Contract de servicii de distribuție/ agenție comercială.

BRPL20211125001 IMM polonez activ în industria electrotehnică caută subcontractanți pentru galvanizarea benzilor de cupru

Tara: Polonia
Tip: Cerere
Descriere:

O companie poloneză care produce articole electrotehnice caută parteneri care se ocupă cu galvanizarea benzilor de cupru.

Compania a fost înființată în 1989. La început a fost o societate comercială, care în următorii ani și-a dezvoltat dinamic rețeaua de distribuție a produselor electrotehnice. În 1995 compania a ajuns să devină producător de condensatoare pentru motoare și lămpi cu descărcare. De atunci afacerea s-a extins semnificativ, ajungând să se ocupe de producția, comerțul și serviciile pentru o gamă largă de sectoare industriale.

Compania este în căutarea unui partener care să se ocupe de galvanizarea benzilor de cupru pentru produsele electrotehnice pe care le comercializează.

Tipul și rolul partenerului: Se caută un partener care are capacitatea de a galvaniza benzi de cupru pentru diferite produse electrotehnice.

Tip de parteneriat: Subcontractare

BRFR202111110001 Un IMM francez caută furnizori de motoare electrice pentru ferăstraie de exploatare forestieră în baza unui contract de furnizare

Tara: Franța
Tip: Cerere
Descriere:

Un IMM francez specializat în fabricarea ferăstraielor pentru tăierea buștenilor caută un nou furnizor de motoare electrice. Compania își propune să stabilească un parteneriat pe termen lung în baza unui contract de furnizare.

Compania franceză a reușit să se adapteze de-a lungul timpului la nevoile clienților săi. Și-a abandonat treptat activitatea de turnătorie pentru a dezvolta echipamente și materiale pentru sectorul transporturilor și agriculturii. In prezent aceasta are două departamente care se ocupă de: fabricarea remorcilor cu platformă si fabricarea ferăstraielor pentru tăierea buștenilor

Într-un context de tensiune în ceea ce privește furnizarea de accesorii, IMM-ul dorește să își diversifice aprovizionarea pentru motoarele electrice. Mai exact, aceasta cută un partener care să poată furniza 2 tipuri de motoare electrice

  • un motor monofazat de 230v 1,84 kw
  • un motor monofazat de 230v 2,2 kw

Cantitatea totală ar fi în jur de 150 – 200 de motoare pe an. Comanda de vânzare ar trebui să crească în următorii ani, dacă parteneriatul are succes.

Se va efectua un test inițial cu un motor pentru a se asigura că acesta poate rezista constrângerilor de utilizare (rumeguș, presiune etc.). Odată ce acest prim test are succes, motoarele vor fi comandate. Logistica de livrare va fi gestionata in mod ideal de partenerul care va produce motoarele.

Tipul și rolul partenerului: IMM-ul francez caută un furnizor (industrial sau distribuitor) pentru o relație de afaceri pe termen lung. Furnizorul ar trebui să aibă o bună expertiză în domeniul motoarelor electrice. Pe lângă calitatea și fiabilitatea produselor sale, partenerul trebuie să furnizeze un serviciu operațional post-vânzare. Sunt necesari timpi de livrare fiabili.

Tip de parteneriat: Contract de servicii distribuție/ producție.

BRFI20211203001 Companie finlandeză care proiectează și produce biciclete montane caută un producător european de cadre pentru biciclete montane din oțel, titan sau aluminiu

Tara: Finlanda
Tip: Cerere
Descriere:

Compania finlandeză, caută un partener de producție în Europa care să producă cadre din oțel, titan și aluminiu pentru biciclete de tip mountain bike în baza unui contract de producție.

Compania producătoare de biciclete de tip mountain bike, ar prefera să comande cadre în loturi mici de 20 de cadre, maxim 100 de cadre în funcție de materialul cadrului și de gama de prețuri.

Partenerii cautați ar putea fi producători de cadre pentru biciclete existenți sau alți parteneri din industrie care pot oferi producție personalizată la scară mică în temeiul contractului de producție.

Tipul și rolul partenerului căutat: Partenerii potențiali ar fi producători de biciclete, producători de piese de schimb pentru biciclete sau alți parteneri din industria metalurgică care pot oferi o producție personalizată la scară mică.

Tip de parteneriat: Contract de producție

BRPL202111117001 O companie poloneză specializată în comercializarea de piese auto caută noi furnizori cu care să coopereze în cadrul unui contract de servicii de distribuție

Tara: Polonia
Tip: Cerere
Descriere:

Compania comercială poloneză, înființată în 2019, vinde piese auto originale, noi și second hand de la cei mai mari producători. Compania este interesată să stabilească contacte cu noi furnizori de piese pentru a-și extinde gama de produse existentă. Potențialii furnizori pot fi producători din industria auto și întreprinderi precum ateliere de reparații auto sau reciclare a mașinilor.

Compania poloneză comercializează piese noi și uzate, numai în stare tehnică bună, care sunt achiziționate vrac. Aceste piese sunt depozitate în cantități mari în depozitele companiei cu o suprafață de 3000 m2.

În prezent, aceasta se concentrează pe consolidarea prezenței sale pe piețele externe, în principal europene. În acest scop, dorește să stabilească contacte de servicii de distribuție cu noi furnizori, care pot fi producători de piese auto, service-uri auto, companii de reciclare auto.

Tipul și rolul partenerului: Compania poloneză dorește să stabilească un contact de servicii de distribuție cu furnizorii (producătorii și dealerii) de piese auto. Compania va achiziționa atât piese auto noi, cât și piese auto uzate care îndeplinesc standardele tehnice necesare pentru acest tip de produse.

Tip de parteneriat: Contract de servicii de distribuție

BRSI20211213003 O companie slovenă caută furnizori de cilindri hidraulici și angrenaje pentru cutii de viteze

Tara: Slovenia
Tip: Cerere
Descriere:

Compania slovenă este un important producător de mașini agricole din Europa Centrală și de Sud-Est care vinde produse în întreaga lume. Aceasta caută furnizori de cilindri hidraulici și angrenaje pentru cutia de viteze pentru tractoarele lor. Compania este interesată să semneze un contract de producție.

Ppricipalele produse ale companiei sunt pulverizatoarele și suflantele de ceață. Tractoarele lor compacte, concepute special pentru a face față pantelor abrupte, podgoriilor și livezilor, reprezintă următorul grup important de produse. Aceste tractoare pot fi, de asemenea, echipate cu diverse accesorii pentru a fi utilizate în sectoarele de utilitate publică și silvicultură sau alte lucrări specifice. Produsele sunt prezente în întreaga lume.

Tipul și rolul partenerului căutat: Compania caută un furnizor de cilindri hidraulici și angrenaje pentru cutia de viteze pentru tractoarele lor, în scopul de a achiziționa produsele menționate și de a semna un contract de productie.

Tip de parteneriat: Contract de productie

BRIT20211210001 Producătorul italian de componente electrice de top pentru iluminat caută furnizor de drivere LED de înaltă calitate

Tara: Italia
Tip: Cerere
Descriere:

Un IMM italian, producător de componente electrice pentru iluminatul tradițional, caută să-și completeze propria gamă cu de drivere LED de la noi furnizori. Aceasta caută un produs de înaltă calitate și fiabil, care poate să concureze cu principalele produse și mărci la standarde europene.

IMM-ul italian, înființat în 1949, este specializat în producția de componente electrice pentru iluminat și a dezvoltat legături puternice cu producătorii și distribuitorii europeni.

Compania produce în prezent balasturi pentru iluminatul tradițional și comercializează drivere LED ca parte a gamei sale de produse. Nu produce și nici nu va produce drivere LED în sine. IMM-ul italian caută un nou furnizor de drivere LED căruia să îi comercializeze produsele.

Tipul și rolul partenerului dorit: Compania italiană caută parteneri specializați în fabricarea direverelor LED de înaltă calitate cu aplicații tipice precum iluminatul exterior, iluminatul stradal, iluminatul interior. Potențialii parteneri trebuie să fie interesați să-și exporte produsele în străinătate și să poată fabrica produse personalizate pentru nevoi specifice. Partenerii vizați ar trebui să fie interesați de cooperarea cu compania italiană în cadrul contractelor de servicii de distribuție și/ sau de producție.

Tip de parteneriat: Contract de servicii de distribuție/ producție

BRFR20211123001 O companie franceză este în căutarea unui partener din industria metalelor / piese mecanice pentru fabricarea unui nou produs brevetat

Tara: Franța
Tip: Cerere
Descriere:

Un IMM francez a inventat și proiectat un sistem de cărucioare de mână care se fixează pe un hoverboard pentru a facilita transportul de mărfuri pe jos. Mânerele sale modulează viteza și fac posibilă frânarea dacă este necesar. IMM-ul caută un partener industrial specializat în plierea, sudarea tuburilor metalice (oțel sau aluminiu), capabil să adapteze piese mecanice (sistem de frânare).

Compania franceză caută un partener industrial pentru fabricarea întregului sistem nou. Sistemul metalic sudat vertical poate fi realizat din otel (simplu) sau aluminiu (usor). Este compus din 13 părți:

-partea 1: ghidon

-partea 2: gussets

-partea 3: tub U

-partea 4: foaie pliată

-partea 5: placare superioară

-partea 6: placă de fixare a curelei

-partea 7: tuburi lungi

-partea 8: tuburi dreptunghiulare

-partea 9: placare intermediară

-partea 10: lopată

-partea 11: piuliță de sudură

-partea 12: piuliță sertizată

-partea 13: piuliță sertizată

În plus, partenerul ar trebui să atașeze două frâne de mână pe ghidon, precum și două mânere din cauciuc antiderapant.

Pentru început, compania franceză ar dori ca partenerul să facă un prototip. După validarea prototipului, este planificată o primă comandă de 100 de unități. Apoi, cantitățile produse pot ajunge până la 10.000 de unități pe an.

Pentru a produce noul sistem este necesar un partener industrial specializat în mecanică, sudură mecanică și vopsire.

Compania franceză caută un partener pe termen lung cu sediul în Europa de Est cu care să colaboreze în baza unui contract de producție.

Tipul și rolul partenerului dorit: Partenerul ar trebui să fie un producător industrial de echipamente sudate mecanic, specializate în asamblarea de piese metalice (nituire / sudare), pliere metalică (placă pliată și tuburi), vopsire, mecanică (sistem de frânare de fixare și adăugarea de părți antiderapante ale mânerelor de cauciuc). Partenerul ar putea fi un producător de produse precum scaune cu rotile, targă medicală, cărucioare de transport, biciclete etc. Este indicat ca partenerul să fie situat în Europa de Est.

Tip de parteneriat: Contract de producție

BRPL20211125002 O companie poloneză producătoare de cafea prăjită de înaltă calitate caută furnizori de cafea verde pentru a coopera în cadrul unui contract de furnizare

Tara: Polonia
Tip: Cerere
Descriere:

Compania poloneză, specializată în producerea de cafea prăjită de înaltă calitate, caută noi furnizori de boabe de cafea neprăjite. Compania dorește să stabilească parteneriate pe termen lung cu furnizorii din țările UE.

Compania poloneză este specializată în prăjirea cafelei din 2014, deține locație în care prăjește cafea și câteva cafenele. Boabele de cafea verde sunt obținute de la furnizori de cafea atent selectați, prin urmare sortimentul de produse al companiei include cafea de specialitate din întreaga lume.

Compania este specializată în fabricarea cafelei prăjite, fiecare origine de cafea fiind prăjită separat. Gama de produse include cafea boabe și cafea măcinată, distribuită în prezent în principal la nivel național micilor comercianți cu amănuntul. Amestecurile de cafea atent studiate și echilibrate provin din selecția originilor certificate de cea mai înaltă calitate și sunt menținute consecvente în timp.

Filozofia companiei este de a produce un amestec high-end pentru satisfacția maximă a clienților.

Compania are deja o gamă largă de cafele disponibile, care se disting printr-o mai mare aciditate și complexitate aromatică.

Compania poloneză caută acum să stabilească parteneriate pe termen lung în cadrul unor contracte de furnizare cu noi furnizori de boabe de cafea neprăjită din țările UE.

Tipul și rolul partenerului dorit: Compania caută parteneri, din țările UE, care produc boabe de cafea neprăjite de înaltă calitate și este interesată să își extindă piața în Polonia în baza unui contract de furnizare.

Tip de parteneriat: Contract de furnizare

Contact

Ștefania Molea

0268 547 084

stefania.molea@ccibv.ro