Oportunități de afaceri prin Rețeaua EEN

Oportunități de afaceri prin Rețeaua EEN

Oportunități de afaceri prin Rețeaua EEN 2560 1032


Centrul EEN Brașov din cadrul Camerei de Comerț și Industrie Brașov vă prezintă oportunitățile de afaceri la nivel internațional aferente perioadei
MARTIE – APRILIE   2023


BOIT20230412004 Producătorul sicilian de vin și ulei de măsline caută distribuitori

Tara: Italia
Tip: Cerere
Descriere:
Compania siciliană este un producător de vinuri fine, realizate numai cu struguri indigeni și fermentate cu ajutorul drojdiilor indigene utilizate în proces. De asemenea, acesta este și un important producător de ulei de măsline extravirgin. Pentru producția de vinuri sunt folosite 5 soiuri de struguri indigene pentru a produce diferite tipuri de vinuri albe și roșii precum: Perricone, Cataratto, Grillo, Nero d’Avola, spumant rosè.Pentru producția de uleiuri sunt folosite 3 soiuri de măsline care sunt amestecate pentru a obține un ulei de măsline extravirgin exclusiv: Nocellara del Belìce, Biancolilla, Cerasuola.Toată producția este certificată ecologic, procesarea și logistica se desfășoară numai cu energie fotovoltaică, iar ambalajul are un impact cât mai redus asupra mediului (sticle, etichete și dopuri din materie reciclată) Compania caută parteneriate cu alte IMM-uri care importă și distribuie vinuri fine către canalele HoReCa și SuperHoReCa.

Tipul și rolul partenerului: Partenerul ideal este un distribuitor de vinuri fine și delicatese, în principal sau exclusiv bio, ai cărui clienți sunt restaurantele fine dining, magazinele specializate în vanzarea de vinuri și barurile de vin.Distribuitor de vinuri fine și delicatese, în principal sau exclusiv organice, ai căror clienți sunt restaurante fine, magazine de vin și baruri de vin.

Tip de parteneriat: Contract comercial


BOBG20230407007 O companie bulgară producătoare de recipiente și cisterne din oțel inoxidabil caută distribuitori și parteneri

Tara: Bulgaria
Tip: Cerere
Descriere:
Compania este situată în Bulgaria și este specializată în producția de echipamente din oțel inoxidabil și este de asemenea un furnizor important de recipiente sub presiune, echipamente, instalații și componente pentru industria alimentară, de bere, lactate, farmaceutică și cosmetice.

Aceasta execută comenzi tehnologice complexe care necesită proiectare de proces, inginerie de bază și detaliată, însoțită de procese de producție de calitate. Ajută clienții să-și dezvolte ideile pentru piese de echipament, oferindu-le cunoștințele, abilitățile, talentul și pasiunea profesională a specialiștilor din cadrul companiei.

Compania oferă soluții de inginerie de la cele manuale, pana la proiecte mai mari, care pot include Managementul de Proiect, Servicii de Instalare, Automatizare și alte aspecte cheie ale unui proiect de inginerie.

Aceasta caută atât clienți finali ai serviciilor, cât și parteneri de inginerie cu care să poată colabora și să participe la proiecte mai mari.

Tipul și rolul partenerului:
Compania își propune să stabilească parteneriate de afaceri pe termen lung care includ: servicii de distribuție, agenție comercială și acorduri de producție. Distribuitorii vor fi responsabili de promovarea produselor companiei și vor acționa ca distribuitori oficiali ai companiei bulgare. Distribuitorii trebuie să aibă o rețea extinsă în domeniul construcțiilor, afacerilor contractuale. În plus, angrosiștii, comercianții cu amănuntul, traderii, importatorii, dealerii activi în aceste sectoare menționate sunt, de asemenea, bineveniți să semneze un acord de servicii de distribuție. Agenții comerciali sunt așteptați să promoveze produsele companiei pe piețele locale și să stabilească legătura dintre utilizatorii finali și Inoxsys. În plus, compania dorește să semneze un acord de producție cu companiile implicate în sectoarele menționate mai sus.

Tip de parteneriat: Contract de furnizare


BOIT20230406018 Compania italiană specializată în gin artizanal caută distribuitori și agenți comerciali

Tara: Italia
Tip: Cerere
Descriere: 
Compania italiană este specializată în gin artizanal. Aceasta caută acorduri pentru servicii de distribuție și servicii comerciale.

Compania oferă produse spirtoase, în special gin artizanal de înaltă calitate. Obiectivul companiei este de a oferi un gin 100% italian, complet eco-sustenabil, care să pună în valoare plantele locale în deplină conformitate cu mediul înconjurător. Compania oferă un gin complet natural, compus din 5 plante: grapefruit, coriandru, ceai negru, mirt, stafide, ienupăr, semințe de coriandru și rădăcină de angelică.

Aceasta caută noi distribuitori și agenți străini interesați de noi contracte de distribuție și agenție comercială. Compania italiană este interesată să-și extindă rețeaua comercială cu noi colaborări străine.

Tipul și rolul partenerului:

Compania italiană caută agenți și distribuitori străini interesați de servicii comerciale și acorduri pentru servicii de distribuție. Partenerul țintă trebuie să fie bine stabilit pe piața locală și în următoarele canale: Horeca, magazine de băuturi alcoolice, comerț electronic și similare.

Tip de parteneriat: Contract comercial


BOHU20230329029 O companie din Ungaria caută oportunități de parteneriat pentru dezvoltarea de software personalizat

Tara: Ungaria
Tip: Cerere
Descriere:  
Întreprinderea din Ungaria oferă soluții IT personalizate pentru a se potrivi nevoilor clienților, începând de la pagini web simple și aplicații mobile până la cele mai complexe și versatile soluții software. Aceasta livrează servicii de înaltă calitate în fiecare aspect al procesului de dezvoltare a software-ului pentru a livra produsul, indiferent de specificațiile pieței.

De la fondarea sa în 2003, IMM-ul din Ungaria, cu peste 160 de angajați în creștere dinamică, s-a specializat în outsourcing IT, consultanță software și dezvoltare software. A fost implicată în consultanță software timp de peste cincisprezece ani, ultimii zece fiind concentrați pe software reglementat legat de aplicații medicale. Prin gestionarea nu numai a dezvoltării software, testării și asistenței pentru soluțiile clienților, ci și prin ajutorul acordat pentru crearea și / sau optimizarea ciclului de dezvoltare a software-ului pentru dezvoltarea software-ului dispozitivelor medicale, compania poate ajuta clienții să compileze proceduri operaționale standard și instrucțiuni de lucru pentru stabilirea unui sistem de management al calității care să asigure conformitatea ciclului lor de dezvoltare a software-ului cu reglementările US FDA (Food and Drug Administration). În plus, compania poate asista cu documentația necesară pentru o notificare pre-piață (510K) depusă la FDA.

Scopul IMM-ului este de a oferi servicii de înaltă calitate, dar accesibile în legătură cu fiecare aspect al procesului de dezvoltare a software-ului. Compania a furnizat servicii pentru întreprinderi, de la start-up-uri mici la multinaționale care activează în diferite sectoare de afaceri din Europa, America de Nord și Caraibe. Echipa a lucrat și cu actori din sectorul public și în proiecte internaționale de cercetare și dezvoltare finanțate de UE.

Pentru a oferi clienților o soluție cuprinzătoare și de ultimă oră, compania își ține personalul bine informat cu cele mai noi tehnologii. Aceasta se realizează prin programe extinse de formare internă și externă și aranjamente pe termen lung cu o universitate din Ungaria și un institut de cercetare și dezvoltare din Austria.

Compania caută oportunități de parteneriat sub formă de acorduri de subcontractare și outsourcing.

Cheia succesului în outsourcing a fost rata de atrition remarcabil de mică a IMM-ului. Compania se mândrește cu faptul că acordă aceeași atenție nevoilor angajaților săi precum celor ale clienților săi, rezultând echipe stabile care sunt dedicate asigurării satisfacerii nevoilor clienților.

Compania se mândrește și cu nivelul de creativitate și inovație pe care îl reușește să îl infuzeze în proiectele sale. În cooperare cu clientul, echipele pot împărtăși întotdeauna aportul lor referitor la sarcina în desfășurare. În acest fel, compania depășește outsourcingul tradițional.

Compania oferă expertiză într-o gamă de domenii, inclusiv programare, testare, analiză, design, management de proiect, redactare și traducere folosind o varietate de tehnologii.

Tipul și rolul partenerului: Contract de subcontractare sau externalizare.

Tip de parteneriat: Contract comercial


BRPL20230316006 Producătorul polonez de crupe caută furnizori de cereale

Tara: Polonia
Tip: Cerere
Descriere:
Compania cu sediul în Polonia specializată în producția de crupe și produse din cereale este interesată să găsească furnizori de cereale (în mare parte) în Europa.

Firma cu tradiție de peste 30 de ani este specializată în fabricarea, producerea și vânzarea de produse cerealiere. Un domeniu important al activității companiei este producția de mărci private, pe care le furnizează celor mai mari lanțuri de retail din Europa. Exportul reprezintă peste 30% din vânzări și este în creștere dinamică.

Tipul de cooperare așteptat ar fi bazat pe un acord comercial/furnizor.

Tipul și rolul partenerului: Rolul partenerului străin ar fi să furnizeze produsele căutate de compania poloneză, conform comenzii.

Tip de parteneriat: Contract comercial/ Contract de furnizare

Contact

Ștefania Molea

0268 547 084

stefania.molea@ccibv.ro