Oportunități de afaceri prin Rețeaua EEN

Oportunități de afaceri prin Rețeaua EEN

Oportunități de afaceri prin Rețeaua EEN 2560 1032

Centrul EEN Brașov din cadrul Camerei de Comerț și Industrie Brașov vă prezintă oportunitățile de afaceri la nivel internațional aferente perioadei martie-aprilie 2022.

BRFR20220405015 Un IMM francez care oferă servicii de aprovizionare caută producători europeni de picioare metalice pentru mese cu care să colaboreze în baza unui contract de producție, furnizare sau subcontractare

Tara: Franța
Tip: Cerere
Descriere:
Un IMM francez care oferă servicii de aprovizionare a fost desemnat de cei mai mari producători francezi de mobilă să găsească noi subcontractanți care să fie de încredere și să devina parteneri de lungă durată. Biroul francez de aprovizionare caută acum un nou producător de picioare metalice pentru mese, pentru a satisface nevoia de aceste produse din industria franceză producătoare de mobilă.Potențialii parteneri trebuie să aibă capacitatea să realizeze specificațiile cerute, conform proiectelor pentru picioarele meselor, inclusiv sudarea, îndoirea și lăcuirea acestora.Compania franceză, conform solicitării cumpărătorilor francezi din industria mobilei, ar putea solicita volume mari în baza contractelor de producție, furnizare sau subcontractare.Compania franceză va intermedia contractele de producție, va discuta cerințele acestora cu partile și va urmări dezvoltarea produsului. În ideea de a stabili un parteneriat pe termen lung cu producătorii din UE, compania franceză va încerca să le găsească în mod regulat contracte de producție, furnizare sau subcontractare.Tipul și rolul partenerului: IMM-ul francez care oferă servicii de aprovizionare are nevoie de un subcontractant familiarizat cu prelucrarea CNC pentru furnizarea de picioare metalice pentru mese și, de preferință, ar trebui să aibă experiență în domeniul producției de mobilă, o calitate stabilă, timp de livrare stabil și prețuri competitive.Compania franceză oferă oportunitatea de vânzare în cantități mari și are nevoie de un subcontractant de încredere, capabil să producă picioarele de masă metalice solicitate în conformitate cu specificațiile tehnice.

Tip de parteneriat: Contract de producție, furnizare sau subcontractare


BRPL20220404002 O companie care oferă servicii complete de e-commerce, cu sediul în Polonia, caută diferite produse care să fie distribuite pe piața poloneză

Tara: Polonia
Tip: Cerere
Descriere:

Platforma electronică condusă de o agenție de marketing, oferă servicii de vânzări, ambalare și distribuție, precum și logistica necesară. Compania cauta produse din diverse industrii pe care să le comercializeze. Aceasta urmărește să încheie contracte de servicii de distribuție cu firme interesate de distribuția online pe piața poloneză.

Comerțul electronic este în creștere rapidă, motiv pentru care compania oferă servicii orientate către client, și poate pune la dispoziție cunoștințele diverse și experiența sa în domeniu pentru orice IMM care vrea să-și vândă produsul în această parte a Europei.

Compania oferă servicii de distribuție e-commerce sub forma unui centru comercial. Acesta este un mod inovator de prezentare a produselor în care fiecare vânzător poate profita de marketingul platformei. Modul de gestionare a vânzărilor pe platformă este flexibil. Un vânzător poate face singur vanzarea sau o poate transfera companiei. În acest caz, este furnizat serviciul complet, inclusiv crearea de magazin, distribuție (împreună cu serviciul de recuperare/retur) și toate aspectele logistice. Este o modalitate mai puțin costisitoare de a intra pe piața poloneză pentru producătorii interesați.

Oferta include:
– crearea unui magazin dedicat impreuna cu implementarea produselor;
– managementul magazinului creat;
– servicii logistice;
– servicii de distributie (cu recuperare si retur);
– campanie de marketing dedicată creării;

Compania este deschisă cooperării cu orice IMM care este interest să pătrundă pe piața poloneză. Compania este interesată de cooperarea cu furnizorii în modelul dropshipping.

Tipul și rolul partenerului: Compania caută producători de grupuri de produse diferite interesanți de distribuția lor prin comerț electronic ca vânzător pe o platformă din Polonia. Tipurile de produse relevante sunt: ​​cosmetice, mercerie pentru femei și bărbați, jucării, produse alimentare cu termen lung de valabilitate, haine, articole de casă, produse pentru companii HoReCa, multe altele. Compania oferă acorduri de servicii de distribuție pe piața poloneză. Compania oferă dezvoltarea de soluții personalizate perfect adaptate activității de afaceri a clientului.

Tip de parteneriat: Contract de agenție comercială

BRDE20220328052 Companie germană oferă reprezentare și distribuție pentru producători de componente și ansambluri electronice și electromecanice

Tara: Germania
Tip: Cerere
Descriere:

Un IMM din nordul Germaniei este reprezentant și distribuitor de componente electronice active și pasive, precum și de ansambluri electromecanice pentru diverse industrii. Pentru a-și completa portofoliul, aceasta caută să încheie contracte de agenție comercială sau contracte de servicii de distribuție cu producători de componente electronice precum: senzori, magneți, relee, cleme, întrerupătoare și siguranțe.

Compania germană furnizează o varietate de articole standard și personalizate catre mai multe industrii. Domeniile principale sunt: tehnologia medicală, industria electronică, mașini specializate, ingineria siguranței, vehicule cu destinație specială (stivuitoare, mașini agricole, mașini de curățat), tehnologia marină, energiile regenerabile și aviația.

Compania nu are producție proprie, dar se concentrează în întregime pe vânzări cu două unități de afaceri: reprezentanță și distribuție. Pentru mulți clienți, combinația dintre ambele este convingătoare – pot achiziționa articole standard prin unitatea de distribuție, iar pentru produse mai specifice și personalizate pot contacta agenția. Un depozit propriu din Hamburg garanteaza livrarea pe termen scurt.

Compania acționează deja ca agenție pentru producători de prestigiu, acoperind o gamă largă de produse electronice. Pentru a-și completa portofoliul, compania este interesata de contacte cu producatorii de senzori, magneti, releue, cleme, intrerupatori si sigurante.

Tipul și rolul partenerului: Partenerii căutați sunt producători de senzori, magneți, relee, cleme, întrerupătoare sau siguranțe care caută un reprezentant de vânzări și/sau un partener de distribuție pentru partea de nord a Germaniei.

Tip de parteneriat: Contract de agenție comercială/ servicii de distribuție

BRHR20220315010 O companie croată care produce hărți digitale interactive caută o dronă de topografie care captează imagini

Tara: Croația
Tip: Cerere
Descriere:

Compania cu sediul în Croația dezvoltă hărți digitale interactive ale locurilor de campare. Platforma lor de cartografiere web conține hărți care sunt realizate folosind tehnologii cu drone, iar aceasta caută IMM-uri care pot oferi servicii de captare topografică a imaginilor cu drone care să ajute la execuția proiectelor la nivel local.

Compania a fost înființată în 2019 în Croația. Acest startup traveltech oferă o platformă web cu hărți digitale interactive ale locurilor de campare. Instrumentul lor digital oferă oaspeților posibilitatea de a naviga prin taberele de campare înainte de a ajunge la destinație și cu ajutorul fotografiilor la 360° le oferă informații despre dimensiunea și poziția exactă a locurilor de camping. Dar aceste hărți digitale sunt, de asemenea, resurse utile atât pentru managementul taberelor, cât și pentru afacerile locale și regionale. Oferă înregistrări digitale, management și statistici asupra activelor, precum și notificări pentru oaspeți proprietarilor de campinguri și sugerează opțiuni de luat masa și activități disponibile în apropiere, ceea ce ajută companiile locale și regionale să se dezvolte.

Compania plănuiește extinderea pe piețele internaționale și caută companii cu drone care pot capta imagini topografice pentru cooperarea în noi proiecte în baza unui contract de externalizare. Prin externalizare, ei doresc să-și accelereze operațiunile principale, procesul de realizare a hărților și să îmbunătățească procesul de vânzare.

Tipul și rolul partenerului: Compania dorește să găsească un partener de încredere care să captureze imagini ale locurilor de campare din Europa. Ei caută un partener în industrie care să aibă abilitățile, expertiza și echipamentul pentru a opera independent și care este capabil să se desfășoare rapid în țara sau regiunea pe care o reprezintă. Principalele caracteristici solicitate sunt executarea independentă și profesională a muncii și protejarea datelor.

Compania funcționează într-un ritm rapid și cere același lucru de la partenerii săi.

Tip de parteneriat: Contract de externalizare

BRDE20220303020 O companie germană care oferă soluții IT pentru instalarea, întreținerea și repararea hardware și software caută parteneri europeni pentru contracte de asociere în comun

Tara: Germania
Tip: Cerere
Descriere:

Un IMM german oferă soluții IT pentru instalarea, întreținerea și repararea sistemelor precum și soluții de îmbarcare/înregistrare a bagajelor la aeroport, automate de bilete ale sistemelor de transport public, sisteme de control acces și desktop/servere, routere/comutatoare. IMM-ul caută parteneri care să ofere servicii similare pentru proiecte comune cu scopul de a oferi clienților mari contracte de servicii pentru suportul tehnic al sistemelor descrise mai sus. Tipurile de cooperare vizate sunt contractele de asociere în comun sau de subcontractare.

IMM-ul german oferă suport tehnic pentru sisteme IT pentru producătorii străini sau integratori de sisteme informatice hardware și software în calitate de parteneri de outsourcing.

Compania are o experiență îndelungată în suportul tehnic al sistemelor automate de check-in și îmbarcare din aeroporturi, suportul tehnic al automatelor de bilete ale sistemelor de transport public, sisteme de control acces și turnichete ale site-urilor de producție și ambasadelor și alte site-uri cu acces restricționat ca precum și servicii de teren pentru alte sisteme IT, cum ar fi routere, servere și comutatoare.

IMM-ul german caută parteneri care să ofere servicii similare cu scopul de a oferi suport tehnic pentru sistemele menționate mai sus din Europa. Partenerii ar trebui să ofere serviciul în țara lor ca partener asociat al companiei germane în baza unor contracte cu producătorii, integratorii de sisteme sau operatorii de sisteme IT sau ca subcontractant al IMM-ului german.

Tipul și rolul partenerului: IMM-ul german caută parteneri pentru proiecte comune în suportul tehnic al sistemelor informatice hardware și software, cum ar fi sistemele de îmbarcare/înregistrare a bagajelor în aeroport, automate de vânzare de bilete ale sistemelor de transport public, sisteme și servere de control acces, routere și switch-uri. Tipul de colaborare vizat ar putea fi asociații în cadrul unor contracte specifice unui proiect cu producători, integratori de sisteme sau operatori ai unor astfel de sisteme sau partenerul străin ar putea acționa ca subcontractant pentru IMM-ul german.

Tip de parteneriat: Contract de asociere în comun/ Subcontractare

BRPL20220325030 Un IMM polonez care operează în industria electrotehnică caută subcontractanți pentru galvanizarea benzilor de cupru

Tara: Polonia
Tip: Cerere
Descriere:

Un IMM polonez care produce articole electrotehnice caută o companie care se ocupă de cositorirea benzilor de cupru.

Compania poloneză a fost înființată în 1989. La început a fost o societate comercială, care în anii următori și-a dezvoltat dinamic rețeaua de distribuție a produselor electrotehnice. În 1995 compania și-a început operațiunile de producție și a devenit producător de condensatoare pentru motoare și lămpi cu descărcare. De atunci, afacerile companiei s-au extins semnificativ pentru a include producția, comerțul și serviciile într-o gamă largă de sectoare industriale.

Se urmărește colaborarea în baza unui contract de subcontractare.

Tipul și rolul partenerului căutat: IMM-ul polonez este interesat de o companie care se ocupă de cositorirea benzilor de cupru.

Tip de parteneriat: Contract de subcontractare

BODE20220429011 Un producător german de aluminiu caută agenți de vânzări și distribuitori

Tara: Germania
Tip: Cerere
Descriere:

Un IMM german specializat în producția de aluminiu caută agenți de vânzări și distribuitori în Europa.

Compania produce benzi sau plăci de aluminiu în diferite tipuri de aliaje și grade de duritate. Aplicațiile acestora includ aluminiul pentru pereți exteriori, decorațiuni, acoperișuri, aer condiționat sau ca bandă de aluminiu de înaltă performanță pentru aplicații cu folie subțire.

Produsele companiei germane pot fi: materie primă pentru folie de aluminiu de uz casnic, folie de aluminiu farmaceutic, folie de aluminiu pentru decorare, folie de aluminiu pentru recipiente, folie de aluminiu pentru baterii, folie de aluminiu de dublă utilizare, folie de aluminiu pentru ambalaje flexibile.

Compania oferă soluții unice și caută parteneri cu care să colaboreze în baza unui contract comercial. Aceasta cauta agenti de vanzari de incredere care sa o reprezinte pe diferite piețe

Tipul și rolul partenerului căutat: Compania caută parteneri de încredere care au deja contacte relevante și o rețea existentă de clienți.

Tip de parteneriat: Contract de agenție comercială

BRDK20220428012 O companie daneză caută furnizori de scări din lemn

Tara: Danemarca
Tip: Cerere
Descriere:

O companie daneză caută furnizori de scări din lemn, atât pentru proiecte de construcții (10 – 30 de scări identice), cât și pentru proiecte individuale.

In prezent compania daneză este exclusiv o societate comercială, cu vânzări anuale de cca. 2.500 de scări.

Compania daneză are nevoie de furnizori care pot livra 2 – 300 de scări pe an și, de preferință, cu potențialul de a livra in viitor 6 – 800 de scări pe an. Termenul de livrare dorit este de 3 – 4 săptămâni. Scarile trebuie livrate la depozitul din Danemarca, iar acestea sa fie neasamblate si ambalate cu grija pe bucăți.

Tipul și rolul partenerului căutat: Furnizorii trebuie să se ocupe de întregul proces de producție, să procure materiile prime și să se ocupe de sarcinile logistice legate de trimiterea mărfurilor în Danemarca.

Tip de parteneriat: Contract de furnizare

BODE20220426010 Un producător german de vopsele, lacuri și produse de acoperire de înaltă calitate caută distribuitori pentru produsul lor nou și durabil

Tara: Germania
Tip: Cerere
Descriere:

O companie germană a dezvoltat un amestec de vopsea durabil, care prin natura materiilor prime folosite actionează împotriva bacteriilor, mucegaiului, degradarii fungice și agenților putrefactivi. Producția are un consum redus de energie și nu polueaza ape, aerul sau solul.

Producătorul german dezvoltă și produce de mulți ani vopsele, lacuri și adezivi ecologice pe bază de apă.

Produsul inovator este o vopsea lichida in emulsie cu putere mare de acoperire, testata dupa criteriile de calitate germane. Mineralele folosite sunt special preparate pentru a-și dezvolta efectul. Aceste minerale sunt substanțe naturale extrem de durabile al căror efect nu poate fi distrus.

Întreaga gamă de produse include vopsele industriale pentru metal, plastic, lemn și sticlă, precum și vopsele pentru acoperiri arhitecturale ale încăperilor, fațadelor și pardoselilor.

Grupul țintă de clienți cărora se adresează compania este compus din: industria construcțiilor și construcțiile de case prefabricate, industria mobile și protecția lemnului, protecția anticorozivă de înaltă calitate, precum și multe specialități USP.

Tipul și rolul partenerului căutat: Compania germană caută:
– un distribuitor în baza unui contract de servicii de distribuție care are contacte cu clienții din propriul teritoriu/țara,
– un producător de vopsele și lacuri, sub licență, pentru a produce și distribui produsul în propriul teritoriu/ țară.

Compania este dispusă să ofere asistență tehnică pentru dezvoltarea ulterioară în cadrul unui contract comercial contra cost. Există, de asemenea, posibilitatea dezvoltării în comun cu partenerii.

Tip de parteneriat: Contract de furnizare/ distribuție

Contact

Ștefania Molea

0268 547 084

stefania.molea@ccibv.ro