Oportunități de afaceri prin Rețeaua EEN

Oportunități de afaceri prin Rețeaua EEN

Oportunități de afaceri prin Rețeaua EEN 1665 833

Centrul EEN Brașov din cadrul Camerei de Comerț și Industrie Brașov vă prezintă oportunitățile de afaceri la nivel internațional aferente perioadei noiembrie-decembrie 2021.

BRES20210405002 O companie spaniolă de arhitectură, design interior și design de mobilier caută producători și furnizori de produse/servicii durabile, tehnologice și singulare

Tara: Spania
Tip: Cerere
Descriere:

O companie spaniolă de arhitectură, design interior, branding și design de mobilier caută  producători și furnizori pentru a achiziționa produse/servicii inovatoare pentru proiectele sale. IMM-ul realizează proiecte sustenabile în sectorul turismului și rezidențial, aplicând inovația tehnologică atunci când este posibil. Compania se angajează să participe la proiecte care contribuie la economisirea energiei și sunt benefice pentru mediu.Piața actuală a companiei este în Spania, deși principalii săi clienți sunt în Galicia. În plus, compania a derulat proiecte și în alte țări. Clienții firmei sunt companii și clienți privați.Compania este în căutarea unor producători și furnizori implicați în sectorul construcțiilor și ospitalității. Aceștia ar trebui să producă și/sau să furnizeze companiei produse/servicii durabile și tehnologice care pot fi aplicate proiectelor sale. Compania este în căutarea unui parteneriat pe termen lung pentru a colabora în mai multe proiecte.Tipul și rolul partenerului: IMM-ul spaniol caută colaboratori și parteneri care să contribuie la extinderea companiei în alte țări. Compania caută producători și/sau furnizori de produse/servicii durabile destinate construcțiilor, amenajării interioare și sectorului turismului (turism de vacanță, ospitalitate etc.). Compania este deschisă și altor tipuri de parteneriate.Rolul partenerului ar fi să furnizeze și/sau să producă produse sau servicii unice care sunt compatibile cu activitatea și proiectele IMM-ului.Tip de parteneriat: Contract de productie/ Contract de furnizare

BRDE20211005001 Producătorul german de case sustenabile și modulare caută parteneri locali pentru asamblarea acestora

Tara: Germania
Tip Cerere

Descriere:

O companie germană specializată în dezvoltarea și producția de minicase modulare caută parteneri locali de asamblare pentru a asigura un sistem de instalare descentralizat, deci durabil. Casele sunt asamblate la fața locului din kituri de montare prefabricate. Deoarece asamblarea este simplă, o varietate de furnizori de servicii, cum ar fi companiile de tâmplărie și geamuri, ar fi potrivite să se angajeze într-o astfel de cooperare.
Compania germană a dezvoltat un sistem inovator de construcție a unui sistem de locuințe modulare. Trei module de bază pot fi combinate în case de dimensiuni și forme diferite.
Casele ușor de asamblat sunt compatibile cu o serie de tipuri specifice de fațade și dispozitive de protecție. Acestea sunt măsuri de protecție consolidate împotriva factorilor de mediu precum cutremure, uragane, pericole de incendiu, căldură sau frig extrem și inundații.
Tipul și rolul partenerului: Un spectru larg de companii ar putea instala casele datorită construcției ușor de asamblat. Compania caută și producători descentralizați ai componentelor, astfel încât partenerul de cooperare să poată primi materialul de construcție necesar de la un partener de producție din apropiere.

Tip de parteneriat: Contract de servicii

BRNL20211103001 Un distribuitor olandez activ pe piața produselor de bucătărie și decorațiunilor pentru locuințe caută producători de decorațiuni din materiale naturale precum lemn, piatră și ceramică

Tara: Olanda
Tip Cerere

Descriere:

Un IMM olandez operează ca proiectant și distribuitor global de consumabile decorative pentru casă și împrejurimi. Acesta oferă o gamă largă de produse pentru decorarea bucătăriei și casei. Gama de produse include decorațiuni din materiale naturale și durabile, cum ar fi lemnul, metalul, sticla și ceramica.
Alături de propria echipă de proiectare, compania olandeză lucrează îndeaproape cu producători, fabrici și designeri independenți. Furnizorii sunt cei mai buni în ceea ce fac și sunt responsabili în cee ace privește mediu.
Compania olandeză caută producători de decorațiuni pentru bucătărie și casă care să fie realizate din materiale naturale. Aceasta va pune la dispoziția partenerului planurile și modelele produselor, cu condiția ca partenerul sa semneze un NDA (acord de nedivulgare).
Tipul de partener căutat: Compania olandeza caută un producător industrial pentru realizarea produselor decorative.
O cerință importantă este ca produsul să fie sigur pentru contactul direct cu alimentele.
Tip de parteneriat: Contract de productie

BRSI20211109001 Un distribuitor sloven de software și hardware în domeniul automatizărilor, caută noi produse IT pe care să le distribuie

Tara: Slovenia
Tip Cerere

Descriere:

O companie slovenă, specializată în vânzarea de software și hardware de automatizare către clienți din domeniile: industrie, energie, transport și construcții, caută noi produse IT pentru a le vinde pe piețele din Slovenia, Croația, Serbia, Bosnia și Herțegovina, Muntenegru, Albania, Kosovo și Macedonia de Nord prin intermediul celor trei birouri din Ljubljana, Zagreb și Belgrad.
Activitatea de bază a companiei slovene este reprezentarea comerciala a firmelor furnizoare de software la comandă și distribuția de hardware utilizat în domeniul automatizărilor din domeniile: industrie, energie, transport și construcții.
Unele dintre principalele produse din oferta actuală a companiei sunt:

 • Soluții software pentru controlul proceselor;
 • Soluții software pentru proiectare electrică;
 • Software și hardware HMI;
 • Sisteme de control visual;
 • Dispozitive de realitate asistată;
 • Software și Hardware pentru măsurarea calității energiei.

Compania dorește să-și extindă portofoliul actual de produse. Produsele noi ar trebui să fie în sinergie cu cele existente. Compania a stabilit un canal de vânzări cu peste 500 de clienți în regiunea Balcanilor de Vest și caută parteneriate pe termen lung bazate pe un contract de agenție comercială și/sau de servicii de distribuție.
Tipul și rolul partenerului: Compania caută un parteneriat cu IMM-uri, companii mari și multinaționale, dezvoltatori de soluții software și hardware care ar dori să-și vândă produsele în regiunea Balcanilor de Vest (Slovenia, Croația, Serbia, Macedonia, Albania, Bosnia și Herțegovina, Kosovo, Muntenegru) și care caută agenți comerciali calificați și experimentați sau parteneri de distribuție cu un istoric bun, bază de date de clienți mari și echipă de suport IT cu experiență.
Rolul partenerului căutat în prima fază va fi acela de a prezenta produsul/soluția companiei slovene, de a o familiariza cu produsul, avantajele și inovațiile acestuia și de a prezenta așteptările privind marketingul, vânzările și suportul tehnic.
Tip de parteneriat: Contract de agenție comercială/ Contract de distribuție.

BRPL20211117001 O companie poloneză specializată în comerțul de piese auto caută noi furnizori

Tara: Polonia
Tip Cerere

Descriere:

Compania poloneză, comercializează piese auto originale, noi și second hand de la cei mai mari producători. Compania este interesată să stabilească contacte cu noi furnizori de piese pentru a-și extinde gama de produse.
Compania este specializată în comercializarea de piese pentru autovehicole de diferite mărci, atât autoturisme, cât și camioane. Firma ofera piese noi si second hand, doar in stare tehnica buna.
În prezent, compania se concentrează pe consolidarea prezenței sale pe piețele externe, în principal europene. În acest scop, dorește să stabilească contacte cu noi furnizori.
Furnizorii potențiali pot fi producători din industria auto și companii precum ateliere de reparații auto sau companii profesionale de reciclare auto.
Tipul și rolul partenerului: Compania poloneză dorește să stabilească contacte cu furnizorii (producători și dealeri) de piese auto. Compania va achizitiona atat piese auto noi, cat si piese second hand care indeplinesc standardele tehnice cerute pentru acest gen de produse.

Tip de parteneriat: Contract de servicii de distribuție

BRFR20210420001 O companie franceză caută subcontractanți din sectorul acționărilor electrice și soluțiilor electromagnetice

Tara: Franța
Tip Cerere

Descriere:

O companie franceza din domeniul proiectarii motoarelor electrice si generatoarelor cauta subcontractanti din acelasi sector, in Europa. Aceasta companie personaliza produsele cu diferite optiuni adaptate cerintelor clientilor si ar dori sa-si extinda solutiile si expertiza.
Compania propune servicii tehnice de înalt nivel și expertiză în sectorul analizei și proiectării electromagnetice, termice și mecanice atât convenționale, cât și motoare, acționări și generatoare electrice neconvenționale.
Aceasta caută parteneri cu produse și/sau expertiză și/sau soluții tehnice și de inginerie complementare în următoarele domenii:

 • Electromagnetism (expertiza de bază),
 • Aspecte termice,
 • Electronica de putere,
 • Controale,
 • Mecanica solidelor și fluidelor,
 • Integrarea sistemelor și inginerie electrică generală.

Aceasta firma cauta subcontractanti pentru a propune si extinde raspunsuri tehnice adaptate expertizei clientului de la consiliere punctuala pana la proiecte la cheie.
Tipul și rolul partenerului căutat: Compania franceză cauta firme de tip: OEM, producător, companii de cercetare și dezvoltare.
Viitorul partener va lucra in domeniul actionarilor electrice sau al solutiilor electromagnetice și va actiona ca subcontractant.

Tip de parteneriat: Contract de subcontractare.

Contact

Ioana Moldovan

0268 547 084

ioana.moldovan@ccibv.ro