Startup Europe Week Brașov/Sf Gheorghe 2024

Startup Europe Week Brașov/Sf Gheorghe 2024

Startup Europe Week Brașov/Sf Gheorghe 2024 1480 1184

Vă informăm că se dă startul proiectelor de mare anvergură! „Afacerile brașovene și covăsnene – între incubare și internaționalizare. Finanțare și piață”

Startup Europe Week este o inițiativă a Comisiei Europene de animare a afacerilor prin organizarea simultană a unor evenimente dedicate lor în peste 300 orașe din peste 50 de țări. Organizam cel mai mare eveniment dedicat antreprenoriatului din lume! Evenimentul aduce la aceeași masă antreprenori, comunitatea, administrația, mass-media pentru a găsi împreună soluții de dezvoltare regională și de a discuta o viziune comună în direcția dezvoltării antreprenoriatului – motorul în orice economie.

Tradiția continuă și anul acesta, iar ProAfaceri Romania organizează, din nou,  și susține aceasta ediție SEW din Brașov, iar în acest an scopul principal este să aducă unicitate și un plus considerabil de valoare mediului de afaceri printr-o ediție complexă. Deschidem poarta unui univers complet și complex de servicii în care tineri curajoşi şi pasionaţi de antreprenoriat pot da viaţă ideilor lor creatoare!

Vor fi prezentate si instrumente concrete de dezvoltare a afacerilor si internationalizarea lor.
Reuniunea, spun organizatorii, va avea un caracter interactiv, fiind centrata pe aspecte esentiale ale administrarii afacerilor, oferind participantilor ocazia de a pune bazele unui plan de actiune comun, prin care autoritatile locale, institutiile si organizatiile active in zona de business sa poata veni in sprijinul startup-urilor din regiune.

ProAfaceri a aparut in anul 2017 cu scopul de dinamiza mediul de afaceri local, regional si national cu diferite proiecte precum Clubul ProAfaceri, Arena Ursilor – preaccelerare afaceri, misiuni economice si diferite evenimente de afaceri.
Organizatorii vor conecta antreprenorii într-un proiect de inovaţie şi educaţie antreprenorială “Incubarea afacerilor și finanțarea lor”.

Deschiderea oficială va avea loc  în data de 11 martie la ora 14:00   la sediul  Camerei de Comert și Industrie Brasov, partener tradițional.

Eveniment organizat de Alchemy Hub în parteneriat cu Comisia Europeană.

Intrarea liberă!

Ziua 1 (11 martie) – CCI Brasov (str M Kogalniceanu 18-20) 14:00 – 16:00

 • introducere
 • prezentare SEW – Peligrad Sorin – presedinte ProAfaceri Romania
 • prezentare finantari europene pentru afaceri – Raluca Baghiu – First Job School
 • prezentare solutii de finantare BCR – Gheorghe Marian Găvenea, Director Grup Retail
 • prezentare Grupul de Initiativa Junior Chamber International JCI Brasov – presedinte Mircea Chirila
 • business coaching – George Nedelcu
 • business networking

Ziua 2 (13 martie) – AFACOV Sf Gheorghe

 • introducere
 • prezentare SEW – Peligrad Sorin – presedinte ProAfaceri Romania
 • “Incubarea afacerilor și finanțarea lor”
 • prezentare solutii de finantare BCR – Gheorghe Marian Găvenea, Director Grup Retail
 • prezentare Grupul de Initiativa Junior Chamber International JCI Brasov – presedinte Mircea Chirila
 • business coaching – George Nedelcu
 • business networking

Pentru sesiunile de business networking vă sugerăm să aveți cărți de vizită pregătite pentru a găsi rapid contacte pentru afacerea dvs.

Intrare liberă!

Împreună contribuim la prosperitatea comunității!

Organizator: Asociatia ProAfaceri & Arena Ursilor
Parteneri: Camera de Comert si Industrie Brasov, AFACOV, Coson Media, Impact Events, BCR,  Educational Diferit, Supravietuire Inteligenta, Renova SRL, GI JCI Brasov, Kronstadt Media, LGL Consulting, georgenedelcu.ro, Yogabi, crama Vinul Dragonului, ssm.ro, conferințe.ro, Alpin Holding LLC, Asociația Brasovul Altfel, Techwise Pitesti,

Parteneri media: Impact Events, ekronomica.ro, economistul.ro, Transilvania Business,  Economistul.ro, România Durabila.ro, StartupCafe.ro, BiziLive.tv, Hit FM Brasov, Sender Media

Contact: office@proafaceri.ro , 0730830760 – ProAfaceri Romania

Vom reveni cu informații suplimentare în curând!