Târgul IHGF Delhi (toamnă) 2022

Târgul IHGF Delhi (toamnă) 2022

Târgul IHGF Delhi (toamnă) 2022 1421 1135

Cea de-a 54-a ediție a Târgului IHGF Delhi (toamnă) 2022 va avea loc în perioada 14 – 18 octombrie 2022 la India Expo Center & Mart, Greater Noida, Delhi NCR.

Consiliul de Promovare a Exporturilor pentru Artizanat (EPCH) este un organism de vârf al exportatorilor de artizanat pentru promovarea exporturilor de produse artizanale (artizanat/fabricate manual) și sinergie și proiectează imaginea Indiei ca furnizor de încredere de bunuri și mărfuri artizanale de înaltă calitate. EPCH este, de asemenea, un important organizator de târguri comerciale B2B, iar Târgul IHGF Delhi este un eveniment de importanță națională recunoscut drept cea mai mare congregație de expozanți de artizanat de către „Limca Book of Records”.

Ultima ediție fizică, adică în persoană, a târgului organizat de EPCH a fost în martie 2022 și a avut distincția de a fi primul Mega eveniment de proeminență post COVID care s-a deschis unui public global în Asia, cu peste 1675 de expozanți. Târgul a fost vizitat de peste 7000 de cumpărători din străinătate și de reprezentanții lor de cumpărare și aprovizionare din peste 102 de țări. Succesul acestui târg a transmis lumii un mesaj de încredere că „India s-a deschis pentru afaceri pentru cumpărători din întreaga lume”.

India devine un partener de aprovizionare de încredere în lume în domeniul produselor de stil de viață, cum ar fi obiectele de artizanat, covoare și textile și mobilier. Creșterea expoziției va permite participanților să folosească oportunitatea de a obține rezultate mai bune în afaceri și de a contribui în mod semnificativ la exporturile de produse artizanale indiene. IHGF este o platformă în care cumpărătorii din întreaga lume vin și plasează comenzi. Oportunitățile pentru expozanții mari și mici sunt asemănătoare, deoarece fiecare expozant ajunge să se întâlnească cu cumpărătorii, să le înțeleagă nevoile și cerințele, tendințele pieței și apoi să lucreze la ele.

Cel de-al 54-lea Târg IHGF Delhi (toamna) 2022 este organizat în perioada 14-18 octombrie 2022 ca un eveniment fizic (în persoană) la India Expo Center & Mart, Greater Noida, Delhi NCR, cu toate protocoalele de siguranță și SOP-urile necesare pentru organizarea comerțului B2B expoziții emise de Guvernul Indiei. Târgul va fi o legătură exclusivă pentru cumpărătorii de casă, modă, stil de viață, textile și mobilă, cu participarea a peste 2000 de expozanți în 14 săli de expoziție construite special și 900 de showroom-uri permanente, în afară de Pavilioanele tematice, tariful artizanal, demonstrațiile cu rampă și realizarea de meșteșuguri în direct. din toată India.

Categoriile largi de produse expuse la târg sunt:
· Articole de uz casnic, decorative și cadouri
· Mobilă și accesorii pentru casă, articole pentru gazon și grădină
·Textile pentru casă, mobilier și acoperitoare de podea, covoare și carpete
· Bijuterii de modă, accesorii și genți, îmbrăcăminte etnică, îmbrăcăminte la modă, stole, eșarfe și șaluri
·Decoruri de Crăciun și sărbători, hârtii și produse realizate manual, potpuri, lumânări și tămâie și
·Lămpi și accesorii de iluminat

Relații suplimentare și sprijin: Arijit Laha, Attache (Commercial) Embassy of India,  Bucharest
0733 063 725
com.bucharest@mea.gov.in