Vino în lumea LEONIDAS ! Cea mai vândută ciocolată belgiană din lume…

Vino în lumea LEONIDAS ! Cea mai vândută ciocolată belgiană din lume…

Vino în lumea LEONIDAS ! Cea mai vândută ciocolată belgiană din lume… 1390 868

Toate produsele Leonidas vândute pe glob sunt produse în aceeasi fabrică din Belgia, fiind cea mai vândută ciocolată belgiană din lume.

TRADIȚIE – din 1913
Toate produsele Leonidas vândute pe glob sunt produse în aceeasi fabrică din Belgia, fiind cea mai vândută ciocolată belgiană din lume. În fiecare dimineață, paleți plini de ciocolată ies din țară pentru a fi savurați în lumea întreagă, întotdeauna respectând cele patru cuvinte cheie ale lui Leonidas Kestekides, fondatorul brandului Leonidas: prospețime, calitate, diversitate și preț accesibil.

CALITATE

fără uleiuri vegetale – FĂRĂ ULEI DE PALMIER
noblețea ingredientelor naturale folosite la producția pralinelor Leonidas: ciocolata belgiană adevărată este baza fiecărei creații, cu unt și frișcă proaspete, cremă de lapte, alune din Turcia, cireșe Morello din regiunea Périgord, migdale din Italia și portocale de Valencia
pralinele premium au de obicei zeci de ani de istorie de perfecționare a rețetelor, de îmbunătățire a procedurilor de preparare. Forma pralinelor este de asemenea rezultatul a zeci de ani de comunicare cu clienții. Ciocolata premium înseamnă știință și răbdare, două elemente ce pot fi cu greu cuantificate.
garanție internațională, prin respectarea standardelor companiilor alimentare din Europa, integrând standardul de control al calității HACCP (Hazard Analysis și Critical Control Points ) prin aceasta asigurând un nivel ridicat de siguranță și securitate în lanțul de producție și livrare a produselor sale.

Limita se aplică pentru fiecare beneficiar în parte, pentru fiecare ocazie de mai sus. Genul feminin are un avantaj in plus: salariatele pot primi cadouri de aceeași valoare și cu ocazia zilei de 8 martie, Ziua Internațională a Femeii. Evident, angajatorii pot oferi si cadouri de valoare mai mare, dar partea care depaseste limita de 150 lei reprezinta venit impozabil din salarii

Tot mai multe firme aleg să ofere angajaților coșuri cadou de Crăciun cu produse românești, artizanale, produse de la mici producători, oferind astfel posibilitatea micilor producători să ajungă pe masa. De cele mai multe ori, companiile reușesc să impresioneze placut, atât angajații, cât și colaboratori, parteneri de afaceri fie ei români sau străini, clienți și în alte relatii de protocol, prin unicitatea coșului gourmet, oferind astfel experiente memorabile prin gusturi și arome exclusiviste.

În perioada sărbătorilor de iarnă cele mai cerute produse sunt:


vin


cafea


cozonaci


turtă dulce (personalizată cu logo sau cu motive de iarnă)


coșuri cu bunătățuri pentru masa de Crăciun care pot fi și livrate la domiciliu clientul în coș de răchită (tobă, cârnați, caltaboș, racitură, jumări, vin, cozonaci, pâine de casă, cam tot ce este nevoie pentru o masă îmbelșugată de Crăciun)

Informații suplimentare la www.bacanialuitomita.ro

Contact

Magazin: Str. Camil Petrescu 3C cartier Coresi Brașov

0735 522 442