Eveniment de brokeraj ”DEICy 2023 ”

Eveniment de brokeraj ”DEICy 2023 ”

Eveniment de brokeraj ”DEICy 2023 ” 1000 461

Centrul Enterprise Europe Network Braşov din cadrul Camerei de Comerț și Industrie Brașov vă invită, în calitate de co-organizator, să vă alăturați  evenimentului de  brokeraj  Digital Economy, Internet of Things, Cybersecurity, pe platforma https://deicy2023.b2match.io/home, organizat de Universitatea din Varșovia.

DEICy oferă o varietate de sesiuni captivante, inclusiv sesiuni plenare inspiraționale, ateliere informative și întâlniri B2B. Prin acest eveniment puteți dobândi cunoștințe, oportunități de networking și potențialul de a dezvolta noi conexiuni în afaceri și știință..

Evenimentul DEICy 2023 Digital Economy, organizat de Laboratorul de Economie Digitală al Universității din Varșovia, este un eveniment virtual care se concentrează pe provocările și oportunitățile generate de transformarea digitală în curs. Scopul acestui eveniment este de a aduce împreună cercetători, companii, parteneri din industrie și organizații pentru a crea o rețea puternică și o înțelegere a diferitelor aspecte ale economiei digitale, inclusiv inteligența artificială, internetul lucrurilor (IoT) și securitatea cibernetică.

Evenimentul de brokeraj va explora realizările și provocările recente în următoarele domenii:

  • Transformarea digitală
  • Internet of Things (IoT)
  • Securitatea Cibernetică

Evenimentul DEICy 2023 Digital Economy este o adunare virtuală cuprinzătoare care explorează peisajul multidimensional al transformării digitale.

Companiile interesate au opțiunea de a participa la eveniment virtual 20-24 noiembrie 2023.
Înscrierile se pot face online, până în data de 24 noiembrie 2023.

Dacă sunteți interesat să participați la acest eveniment, vă rugăm să ne confirmați interesul dumneavoastră pentru participarea la matchmaking pe adresele de e-mail ioana.brisiuc@ccibv.ro sau mark.stanciu@ccibv.ro și vă asigurăm de întreaga noastră asistență pe toată perioada înregistrării și participării la acest eveniment.

Scopul acestor întalniri este de a ajuta companiile să găsească parteneri de afaceri cu care să colaboreze în domeniile aferente lucrării cu tehnologii fără pilot și autonome.

_____________________________________________________________
Cum puteţi beneficia de serviciile oferite de EEN Braşov în cadrul B2B?
Publicați și prezentați produsele, proiectele, serviciile sau nevoile dvs. de afaceri pentru participanții la eveniment;
Inițiați și aranjați ședințele pre-programate 1: 1 la eveniment;
Generați oportunități și întâlniți noi firme;
Rămâneți cu un pas în fața concurenților dvs., fiind prezenți la eveniment

EEN Braşov este alături de dvs. cu consultanţă personalizată pentru:
• Creare profil de activitate firmă;
• Identificare parteneri cu potenţial de cooperare după domeniul solicitat;
• Identificare oportunităţi de afaceri prezente şi viitoare.