Forumul Orașelor Verzi, ediția a 3-a – Salonul Expozițional al Soluțiilor Verzi

Forumul Orașelor Verzi, ediția a 3-a – Salonul Expozițional al Soluțiilor Verzi

Forumul Orașelor Verzi, ediția a 3-a – Salonul Expozițional al Soluțiilor Verzi 1477 1176


Forumul Orașelor Verzi (FOV) 2023, aflat la cea de-a 3-a ediție, este cel mai mare eveniment nucleu din România dedicat sustenabilității de mediu și se va desfășura în perioada 4-10 septembrie 2023.

FOV 3 va avea loc, la Brașov, între 4-10 septembrie, iar Conferința de politici publice de mediu și Expoziția din cadrul acesteia, între 5-7 Septembrie la Hotel Qosmo. Salonul Expozițional al Soluțiilor Verzi este organizat anul acesta împreună cu Camera de Comerț și Industrie Brașov.

Conferința are ca invitați lideri naționali și internaționali în politici publice de mediu, reprezentanți ai orașelor din România și Europa, precum și companii private care activează în domeniul sustenabilității de mediu.

Așteptăm peste 300 de reprezentanți ai autorităților locale și naționale din Europa (primari, președinți de consilii județene, parlamentari, administratori publici, consilieri locali și județeni, funcționari publici), reprezentanți ai ONG-urilor de mediu, reprezentanți ai mediului de afaceri, pentru a analiza cele mai bune practici din domeniul politicilor publice de mediu.

Salonul Expozițional al Soluțiilor Verzi, parte integrantă a evenimentului Forumul Orașelor Verzi, este locul unde te invităm să participi dacă oferi servicii și produse menite să sprijine tranziția către verde, indiferent că vorbim de energie, managementul deșeurilor, digitalizare. Aici vei avea ocazia să interacționezi direct cu reprezentanți ai municipalităților, cu parteneri de business, autorități, cetățeni.

De ce să fii parte din FOV 2023?
Pentru că am pregătit multe activități ce pot aduce un plus de prestigiu și încredere în ochii clienților, partenerilor de afaceri și a comunității în general: Expo, Conferință, branding & partnership, networking facilitat, contribuție la dezvoltarea sustenabilă a orașelor, asociere cu cel mai mare eveniment verde din România.

Brașovul, candidat pentru titlul Capitala Verde Europeană în 2025, vrea o schimbare autentică, prin care să devină un oraș sustenabil, cu o calitate a vieții performantă. Prin participarea ca Partener, veți avea oportunitatea de a interacționa și a stabili relații cu acești profesioniști influenți, deschizând uși către noi oportunități de afaceri și colaborări relevante. Fii pivotul acestei transformări pentru un viitor mai verde și mai sustenabil!

Suntem încrezători că veți fi parte din Forumul Orașelor Verzi, ediția 2023!

Contact

Simona Stoichici
Events Sales Manager

simona@simone-advertising.ro
(40) 740 947 609