Oportunități de afaceri prin Rețeaua EEN

Oportunități de afaceri prin Rețeaua EEN

Oportunități de afaceri prin Rețeaua EEN 2560 1032


Centrul EEN Brașov din cadrul Camerei de Comerț și Industrie Brașov vă prezintă oportunitățile de afaceri la nivel internațional aferente perioadei

MAI-IUNIE 2023

BRPL20220316003- Companie poloneză din sectorul alimentar caută furnizori de fructe și legume conservate, congelate și uscate.

Țara: Polonia
Tip: Cerere
Descriere:

Compania privată poloneză este în căutarea furnizorilor de fructe și legume conservate, congelate și uscate. Compania dorește să stabilească parteneriate pe termen lung cu producători direcți prin intermediul unui acord de distribuție.

Produsele sunt vândute în prezent prin intermediul fabricilor de procesare a fructelor și legumelor, distribuitorilor de lanțuri de magazine, comercianților en-gros de pe piața tradițională, hotelurilor, restaurantelor, fabricilor de cofetărie și en-gros, dar compania este deschisă la orice propunere de cooperare.

Compania are o experiență îndelungată în comerțul internațional și relații de afaceri stabilite cu parteneri din țări din întreaga lume. Aceasta caută acorduri exclusive de distribuție de la producătorii mondiali de alimente.

Tipul și rolul partenerului:

Partenerii ideali ar trebuie să fie furnizori de încredere de fructe și legume conservate, fructe uscate, fructe congelate, legume conservate, legume congelate, măsline, dulcețuri, ulei de măsline, umplutură pentru prăjituri.

Compania poloneză caută parteneri cu un statut financiar pozitiv pentru a asigura o colaborare de succes pe termen lung.

Tip de parteneriat: Contract de furnizare


BOSE20230424011- Brand de îngrijire orală și albire cu producție în Suedia caută distribuitori și revânzători pentru produse de consum sub marcă proprie sau etichetă private.

Țara: Suedia
Tip: Oferta
Descriere:

Producătorul de îngrijire orală și albire, cu producție proprie în Suedia, oferă produse sub marcă proprie și sub etichetă privată către distribuitori, revânzători și agenți de etichetă privată. Produsele sunt potrivite pentru farmacii, magazine de înfrumusețare, magazine alimentare și magazine de electronice de consum.

Compania a fost fondată în 2011 și are o poziție stabilă pe piața germană cu produse sub etichetă privată.

Produsele au fost dezvoltate împreună cu un cercetător din SUA cu trei grade de doctorat și experiență în dezvoltarea produselor Colgate Total și Zoom Technology, acum deținute de Philips.

Producția se realizează conform GMP, într-un mediu curat și cu certificări ISO 9001 și 14001.

Tipul și rolul partenerului:

Căutăm distribuitori pentru mărcile noastre în cadrul unui acord exclusiv pe piețe și canale definite.

De asemenea, căutăm clienți care doresc produse sub etichetă privată și putem oferi servicii complete, inclusiv dezvoltarea și studiile clinice ale produselor, producția, ambalarea și înregistrările legale.

Căutăm revânzători/retaileri care au nevoie de produse sub marcă proprie și etichetă privată.

Tip de parteneriat: Contract commercial, Contract de furnizare

BOKR20230307002- IMM-uri coreene care produc îngrășăminte ecologice doresc să-și exporte produsele în Europa

Țara: Corea
Tip: Oferta
Descriere:

IMM-uri din Coreea cu peste 30 de ani de experiență în amenajarea peisagistică este foarte interesată de materialele ecologice pentru prevenirea deșertificării și restaurarea solului. Compania produce condiționere de umiditate și nutrienți și condiționere de sol și speră să exporte aceste produse în țările din UE.

În plus față de elementele de bază de azot, acid fosforic și potasiu, 18 tipuri de aminoacizi cu greutate moleculară mică dezvoltați în Japonia, cu rate excelente de absorbție, și minerale naturale din Statele Unite sunt supuse unui tratament termic ridicat pentru fier, sulf, magneziu, mangan, bor, cupru, maldivin, cobalt și alte elemente în urme. Este un îngrășământ fabricat prin extracție.

Este deosebit de eficient pentru culturile de casă de iarnă și este un produs ecologic care stimulează activitatea microorganismelor solului.

Tip de parteneriat: Contract de investiții

BOGR20230629006- Un IMM Grecesc specializat în producția, ambalarea și comercializarea delicateselor tradiționale cretane, caută distribuitori și agenți în Europa

Țara: Grecia
Tip: Oferta
Descriere:

Compania este situată pe insula Creta și produce, ambalează și vinde produse tradiționale cretane precum ulei de măsline, măsline, miere și plante medicinale. Compania caută parteneri, distribuitori și agenți din toată Europa, în cadrul unui acord comercial.

Ulei de măsline extravirgin organic,Ulei de măsline extravirgin aromatizat cu amestecuri de plante și condimente, inclusiv cimbru, oregano, usturoi, roșii uscate la soare, ardei iute, piper și rozmarin, care face acest ulei de măsline extravirgin potrivit pentru gătitul de zi cu zi, stropitul pe salate, grătar sau înmuiat, măsline. Măsline selecționate manual cu mare atenție. Sunt de dimensiuni mari, au o textură fermă și sunt crocante, cu o ușoară amăreală și gust sărat, pastă de măsline, miere, plante medicinale, săpunuri.

Tipul și rolul partenerului:

Compania caută distribuitori și agenți care au cunoștințe și contacte în sectorul HoReCa și în magazinele de delicatese și este interesată de parteneriate pe termen lung în cadrul unui acord comercial sau de distribuție.

Tip de parteneriat: Contract commercial

BOKR20230619005- Companie sud-coreeană caută distribuitori pentru un dispozitiv de măsurare a conținutului mediu de apă pentru ferme inteligente

Țara: Coreea de sud
Tip: Oferta
Descriere:

Dispozitivul lor de măsurare a ratei medii de umiditate susține depășirea fenomenelor anormale și controlul precis al irigației prin măsurarea stării rădăcinilor culturilor în timp real în culturile din fermele agricole.

Din 2010, compania depune eforturi constante în dezvoltarea utilajelor agricole prin utilizarea tehnologiei informației în agricultură. În 2016, prin cercetare și dezvoltare în colaborare cu Ministerul Agriculturii, Pădurilor și Creșterii Animalelor, au dezvoltat un dispozitiv coreean de măsurare a conținutului mediu de umiditate și o platformă de control al irigației, oferind o soluție de control precis al irigației prin măsurarea stării rădăcinilor culturilor în timp real în horticultura în spații protejate, reducând costurile cu 30% și creșterea producției, contribuind la dezvoltarea agriculturii locale.

Introducere în principalele produse:

Dispozitiv de măsurare a conținutului mediu de umiditate

Ajută la controlul precis al irigației în agricultura protejată.

Tipul și rolul partenerului:

Companii, instituții publice, instituții private care se ocupă de aprovizionarea cu energie în domeniul specific de activitate al partenerului: Agricultură și distribuție

Rolul partenerului ar fi distribuția și vânzare de produse, distribuție și vânzare de produse, instalare și service pentru hardware și software al produsului, instruire privind produsul

Tip de parteneriat: Contract comercial, Contract de furnizare

BOES20221220014- Cramă spaniolă situată în zona Priorat (Catalonia) caută distribuitori

Țara: Spania
Tip: Oferta
Descriere:

O cramă de familie spaniolă situată în Tarragona (Catalonia), înființată în 2003, oferă vinurile sale (alb, roz și roșu) cu denumirea de origine (DO) Priorat și Montsant. Cultivă cu intervenție minimă, oferind astfel vinuri organice și vegane. Caută un distribuitor cu o echipă de vânzări în canalul HORECA în Polonia, Estonia, Republica Cehă, Japonia și Singapore. IMM-ul are deja experiență internațională, exportând în prezent 50% din producție.

În prezent, compania produce aproximativ 130.000 de sticle/an și are un portofoliu de 14 vinuri diferite: 3 albe, 1 roz și 10 roșii.

Compania caută distribuitori și nu agenți, deoarece sunt interesați de parteneri cu o structură puternică și capacitatea de a poziționa produsul și brandul. Compania caută o colaborare pe termen lung.

Tipul și rolul partenerului:

Partenerul ideal trebuie să aibă o echipă de vânzări în canalul HORECA și un portofoliu de produse de înaltă calitate.

Rolul așteptat al partenerului: Distribuitor

Tip de parteneriat: Contract commercial

BOHR20230710004- Startup din Croația cu bază de produse, specializat în soluții interactive cu gamificare și data mining, caută distribuitori pentru a intra pe noi piețe

Țara: Croația
Tip: Oferta
Descriere:

Start-up-ul din Croația, înființat în 2021, se concentrează pe proiectarea și dezvoltarea de soluții interactive de marketing tehnologic (martech) cu elemente de gamificare și data mining. Primul produs al companiei este un produs inovator disruptive în cadrul aplicațiilor mobile cu elemente de gamificare, bazat pe recunoașterea video, API și ML/AI. Acesta combină publicitatea pe mai multe ecrane și comunicarea video cu elemente de gamificare pentru utilizatorii finali. Produsul ajută editorii digitali să recâștige utilizatorii distrași, care folosesc mai multe ecrane, să obțină mai multe instalări ale aplicației mobile (creștere a aplicației) și să activeze utilizatorii pasivi.

Produsul este:

Un plugin pentru aplicațiile mobile ale brandurilor/retailurilor/cluburilor sportive (produs white-label)

-Soluție video personalizată și interactivă în cadrul aplicațiilor mobile

-Platformă martech multi-dispozitiv

-Inteligent, distractiv și ușor de utilizat!

-Model de publicitate cu achiziționare directă prin un singur clic

-Conform GDPR

-Adițional pentru orice emisie TV, materiale video pe orice ecran, oriunde (în interior sau în aer liber)

Tipul și rolul partenerului:

Compania caută un distribuitor experimentat care să aibă acces la piețele locale și internaționale. Posibili clienți și parteneri sunt companii de televiziune, platforme video, companii de telecomunicații (IPTV), cluburi sportive și sponsorii acestora, branduri sau retaileri cu aplicații mobile sau cu nevoie de așa ceva.

Tip de parteneriat: Contract commercial

Contact

Ștefania Molea

0268 547 084

stefania.molea@ccibv.ro