INTEK 2023

INTEK 2023

INTEK 2023 2509 1890


4 aprilie: Directorul general al Camerei de Comerț și Industrie Brașov, dl  Cosmin Roșia-Micu și reprezentanti ai Camerei au participat  la deschiderea primei editii 𝐈𝐍𝐓𝐄𝐊 ,  care oferă o platformă excelentă pentru companii de a dezvolta noi parteneriate de afaceri și de a crea rețele solide de colaborare. Evenimentul prezintă tendințe internaționale în materie de automatizare, robotizare și digitalizare, cu un accent deosebit pe aplicațiile practice și soluțiile tehnologice.

S-au  discutat subiecte importante referitoare la noile tehnologii și la impactul lor asupra afacerilor, industriei și societății în general. Companiile românești pot beneficia de fonduri disponibile prin PNRR și prin Programele Regionale pentru a investi în digitalizarea și automatizarea proceselor și pentru a-și spori eficiența, productivitatea și competitivitatea la nivel local și regional. Evenimentul INTEK este un eveniment de referință pentru toți cei care doresc să-și dezvolte afacerile în mod eficient și sustenabil.

INTEK are ca scop aducerea în prim-plan a trendurilor internaționale în materie de automatizare, robotizare și digitalizare, cu un accent deosebit pe aplicațiile practice și soluțiile tehnologice, și va reuni branduri importante, lideri de piață la nivel global și furnizori locali de tehnologie, specialiști din diverse domenii și decidenți din mediul de afaceri.

Evenimentul include o expoziție, în care vor fi prezentate cele mai noi și inovative echipamente și tehnologii dedicate transformării industriale, și mai multe conferințe și prezentări susținute de experți din domeniu, de reprezentanți ai autorităților centrale și locale, ai mediului de afaceri și din învățământul universitar. În cadrul acestora se vor discuta subiecte importante referitoare la noile tehnologii și la impactul lor asupra afacerilor, industriei și societății în general.

Companiile românești au acum oportunitatea, datorită fondurilor disponibile prin PNRR și prin Programele Regionale, să investească în digitalizarea și automatizarea proceselor, prin achiziția de soluții și sisteme care să le sprijine în creșterea eficienței, a productivității și a competitivității la nivel local și regional.

În acest context, INTEK oferă un cadru ideal pentru dezvoltarea de noi parteneriate de afaceri și pentru crearea unor rețele solide de colaborare, fiind un eveniment de referință pentru toți cei care doresc să-și dezvolte afacerile în mod eficient și sustenabil.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți accesând butonul de mai jos.

Contact

Ioana Brisiuc

Mark Stanciu

0268 547 084

ioana.brisiuc@ccibv.ro; mark.stanciu@ccibv.ro