Oportunități de afaceri prin Rețeaua EEN

Oportunități de afaceri prin Rețeaua EEN

Oportunități de afaceri prin Rețeaua EEN 2560 1032

Centrul EEN Brașov din cadrul Camerei de Comerț și Industrie Brașov vă prezintă oportunitățile de afaceri la nivel internațional aferente perioadei

SEPTEMBRIE – OCTOMBRIE 2023


TODE20231005009- Companie germană de proiectare electronică și dezvoltare software cu experiență în domeniile auto, AI, FPGA, automatizare industrială, telecomunicații și IoT caută parteneri

Țara: Germania
Tip: Oferă
Descriere:
Companie germană de proiectare electronică și dezvoltare software cu experiență în domeniile auto, AI, FPGA, automatizare industrială, telecomunicații și IoT caută parteneri. Compania oferă soluții software personalizate, proiectare sisteme încorporate și produce noi dispozitive pentru piața globală, luând produsul unui client de la stadiul de idee până la stadiul final și producția în masă.

Compania este expertă în dezvoltare de software, dezvoltare de Edge AI, design hardware, dezvoltare electronica, dezvoltare de dispositive și software de automatizare industrial, design industrial, design carcase, prototipare și PCB design.

Compania este activă în programe de parteneriat cu producători de componente de top, asociații industriale și parcuri tehnologice din Europa.

Tipul și rolul partenerului:

Partenerii ideali de afaceri ar trebuie să fie companii de produse, start-up-uri și interogatori de sisteme, care se ocupă cu electronice de consum, energie verde, tehnologie verde, IoT, telecomunicații, automobile și transporturi, automatizare industrială, robotică, difuzare și securitate.

Compania poloneză caută parteneri cu un statut financiar pozitiv pentru a asigura o colaborare de succes pe termen lung.

Tip de parteneriat: Acord commercial cu asistență tehnică


BRPL20231010005- Distribuitor polonez caută producători de mobilier de atelier în special în special din Ungaria, Bulgaria și România

Țara: Polonia
Tip: Cerere
Descriere:
Compania poloneză cu sediul în Cracovia are o experiență de peste 20 de ani în comerțul international și intern cu produse pentru casă și grădină (unelte, mobilier, etc.). Momentan caută mobilier de atelier: masa de lucru, dulapuri de atelier și perete de scule. Aceștia doresc să le cumpere direct de la producători, de preferință din Ungaria, Bulgaria sau România.

Tipul și rolul partenerului:

Compania caută producători.

Distribuitorii pot fi luați în considerare numai dacă oferă prețuri competitive.

Tip de parteneriat: Acord comercial


BOHU20231009004- Compania maghiară oferă prelucrarea plăcilor ceramice (cum ar fi mozaic, plăci de scări și producție de elemente „L”) într-un cadru de contract de producție

Țara: Ungaria
Tip: Ofertă
Descriere:
Compania maghiară creează mozaicuri ceramice încă din 2005 și a devenit un producător dominant în regiune.

Compania lucrează cu cele mai înalte cerințe de calitate și cu mare competență.

Fiecare produs fabricat în fabrica lor beneficiază de un tratament special (tăiere, lipire și ambalare) și livrat cu stil și precizie pentru parteneri.

Se concentrează asupra partenerilor internaționali în principal din Germania, Austria, Italia, Slovenia, Slovacia, Croația, România și Serbia.

Tipul și rolul partenerului:

Compania caută parteneri de încredere care consideră mozaicul ceramic ca o valoare suplimentară a plăcilor lor ceramice.

Tip de parteneriat: Contract de externalizare


BOTR20231005011- Un producător turc de piatră naturală caută distribuitori pentru a-și extinde afacerea și brandul

Țara: Turcia
Tip: Ofertă
Descriere:
Compania este un producător, furnizor și exportator de marmură albă Mugla, cuarț și travertin, înființată în 2003, în Muğla/Turcia.

Compania a combinat măiestria acumulată cu tehnologiile moderne de producție și a ocupat un loc proeminent pe piața internațională și pe piața națională.

Compania decupează, produce și exportă blocuri de marmură albă, gresie și faianță, precum și pulbere de marmură în cantități mari. Produsele pot fi dimensionate în funcție de cererea clientului.

Sediul companiei este situat în Mugla și la doar câteva ore distanță de Portul Gulluk și Portul Izmir. 90% din producția companiei este exportată în țări precum Statele Unite, Germania, Franța, Italia, Spania, Regatul Unit, India, Israel, Rusia și Azerbaidjan.

Compania urmărește să-și extindă brandul în Europa și să creeze o rețea de clienți care să includă companii de construcții, arhitecți și designeri. Pentru a crea această rețea și pentru a-și extinde brandul, ei caută parteneri pe termen lung care să coopereze în cadrul unui acord de distribuitor.

Tipul și rolul partenerului:

Partenerul de afaceri ar trebui să acționeze ca intermediar între companie și piața locală din regiunea partenerului. Rolul partenerului este de a promova compania și produsele companiei către retailer, antreprenori și alți potențiali clienți, gestionând stocurile, logistica și vânzările locale.

Sunt preferați partenerii care au relații eficiente cu firme de construcții, birouri de arhitectură și case de amenajare interioară.

Tip de parteneriat: Contract comercial, Contract de furnizare


BOPL20231005001- Lider polonez în producția de fructe și legume

Țara: Polonia
Tip: Ofertă
Descriere:
Producătorul polonez de fructe și legume din Polonia de Sud are un nume respectat în distribuția angro de fructe și legume premium. Compania de axează pe cultura de morcovi. Aceasta are 36 de fermieri angajați care cultivă 200 de hectare, din care 120 de hectare sunt dedicate exclusiv morcovilor. Compania acordă prioritate calității, durabilității și satisfacției clienților, chiar și în condiții dificile.

Tipul și rolul partenerului:

Compania caută distribuitori, comercianți cu amănuntul și întreprinderi care caută o aprovizionare constantă de fructe și legume premium.

Rolul așteptat al partenerului: Distribuitor

Tip de parteneriat: Contract commercial


BOTW20231011001- O companie din Taiwan specializată în producția și comercializarea sculelor de tăiere cum ar fi freze, burghie și freze de formare caută distribuitori și solicitanți OEM pe piața europeană.

Țara: Taiwan
Tip: Ofertă
Descriere:
O companie din Taiwan este specializată în producția și comercializarea de scule de tăiere cu carbură de tungsten, cum ar fi freze, burghie, freze de formare și multe altele. Înființată în anul 2000, a devenit una dintre mărcile de top de pe piață. Sculele de tăiere de mare viteză sunt fabricate din carbură solidă provenite din Germania, cu ajutorul mașinilor de șlefuit CNC inteligente din Germania și Elveția.

Pentru a menține o calitate excepțională și a prelungi durata de viață a instrumentelor sale, echipa de proiectare folosește diverse metode. Se pune un accent deosebit pe analiză folosind mașini de resetare și măsurare ZOLLER.

Cu o experiență de peste 20 de ani pe piețele externe, compania a stabilit relații comerciale cu țări din SUA, Europa, Thailanda, Indonezia, Vietnam și multe altele.

Tipul și rolul partenerului:

Compania caută un partener pe termen lung pentru distribuitorii de scule, agenți sau importatori de scule și echipamente.

Tip de parteneriat: Contract commercial, Contract de furnizare


TODE20231010007- Limite spațiale virtuale pentru roboți.

Țara: Germania
Tip: Ofertă
Descriere:
Cercetătorii de la o universitate germană au dezvoltat un software care stabilește și identifică granițele virtuale pentru roboții autonomi. Aceasta se bazează pe un mediu de realitate augmentată. Limitele zonei de lucru sunt monitorizate în trei dimensiuni, astfel încât se prevede un volum în care robotul nu poate intra.

Roboții nu trebuie să rănească oamenii și să se ferească de coliziuni. Așadar, roboții trebuie să cunoască zona de lucru în care se pot deplasa în siguranță.

Roboții se bazează pe un mediu de realitate augmentată care utilizează date RGB-D, un format care leagă o imagine a mediului cu informații despre adâncimea spațiului. Cheia acestei tehnologii este că limitele zonei de lucru sunt monitorizate în trei dimensiuni, astfel încât estimează volumul în care robotul nu poate intra.

Tipul și rolul partenerului:

Contracte de cooperare tehnologică pentru a dezvolta în continuare tehnologia.

Tip de parteneriat: Contract de investiții, Contract de cooperare în cercetare și dezvoltare


BODE20231010001- IMM german caută parteneri pentru distribuția de mobilier medical de înaltă calitate, fabricat în Germania.

Țara: Germania
Tip: Ofertă
Descriere:
Un IMM german caută parteneri care să colaboreze la vânzarea mobilierului său medical de înaltă calitate. Aceste produse sunt fabricate în Germania și sunt în conformitate cu reglementările privind dispozitivele medicale (MDR).

Compania are o politică internă de mediu care vizează reducerea consumului de energie și materiale și utilizarea surselor de energie verzi. Prin digitalizare, acestea și-a redus semnificativ consumul de hârtie și și-a optimizat producția, reducând deșeurile.

Tipul și rolul partenerului:

IMM-ul german caută parteneri pentru a colabora la distribuția și vânzarea de mobilier pentru sănătare. Partenerii ideali sunt distribuitorii, comercianții, platformele online, spitalele, doctorii și specialiștii în sănătate.

Tip de parteneriat: Contract commercial


BOIT20231005010- Apicultor italian produce miere, propolis și polen, caută parteneri de afaceri internaționali pentru contracte comerciale la nivel mondial.

Țara: Italia
Tip: Ofertă
Descriere:
Apicultorul italian, a cărui firmă a fost înființată în 2016, este specializată în producția de miere, alte produse din stup și produse pe bază de miere – în regiunea Molise – în zone de înaltă integritate a mediului, departe de sursele de poluare, caracterizate prin înfloriri spontane și cultivate.

Compania beneficiază de cunoștințele aprofundate și de experiența proprietarului care este un apicultor nomad, mutând stupii și coloniile de albine dintr-o locație în alta în funcție de anotimpuri sau de disponibilitatea florilor și a resurselor pentru alimentația albinelor.

Tipul și rolul partenerului:

Compania cauta distribuitori cu experiență în HORECA în Europa și în afara Europei.

Partenerul trebuie sa identifice și abordeze potențialii clienți, să poată prelua comenzi și să poată furniza mostre.

Tip de parteneriat: Contract comercial


RDRES20231010008- Parteneriat de tranziție pentru energie curată: Dezvoltarea unui sistem hibrid de energie (de stocare solară-vânt) pentru aplicații rezidențiale.

Țara: Spania
Tip: Cerere de cercetare și dezvoltare
Descriere:

O companie spaniolă, specializată în proiectarea, dezvoltarea și fabricarea sistemelor de baterii pentru stocarea staționară a energiei, pregătește o propunere de proiect pentru CETP (Clean Energy Transition Partnership) pentru dezvoltarea unui sistem hibrid, cu stocare și EMS (Energy Management System) concepute special pentru aplicații rezidențiale. Pentru simularea și testarea sistemului se caută un dezvoltator sau un producător de invertoare și un producător de turbine eoliene.

Tipul și rolul partenerului:

Pentru simularea și testarea sistemului se caută un dezvoltator sau un producător de invertoare și un producător de turbine eoliene.

Tip de parteneriat: Contract de cercetare și dezvoltare


BRSK20231006004- Compania slovacă caută o gamă diversificată de dulciuri, bomboane croasante, jeleuri și multe alte dulciuri

Țara: Slovacia
Tip: Cerere
Descriere:
Compania slovacă cu peste 20 de ani de experiență și activitate pe piață caută noi furnizori de dulciuri, bomboane, cornuri și nu numai. Compania isi mareste in prezent portofoliul de produse din domeniul dulciurilor, alimentelor si produselor de folosinta indelungata, iar in acest scop cauta furnizori ai acestor bunuri. Compania cooperează îndeaproape cu principalele farmacii TETA, 101Drogerie, DM markt, angrosişti precum ESA Logistika, benzinării (Shell, ORLEN, Slovnaft) şi hipermarketuri precum Kaufland, Tesco, Billa și altele care sunt situate în Slovacia.

Tipul și rolul partenerului:

Compania caută furnizori cunoscuți de dulciuri, bomboane, cornuri, alimente durabile și altele, în principal din Macedonia de Nord, Grecia, Croația, Slovenia, România, Bulgaria, Lituania, Letonia, Estonia, care ar putea fi interesați să-și furnizeze produsele pe noi piețe.

Tip de parteneriat: Contract comercial

Contact

Ștefania Molea

0268 547 084

stefania.molea@ccibv.ro