TÂRGUL ROMMEDICA

TÂRGUL ROMMEDICA

TÂRGUL ROMMEDICA 1479 1185

Romexpo, în colaborare cu Camerele de Comerț si Industrie din Romania (CCI), organizează:

ROMMEDICA
Târg internațional de medicină și farmacie,
în perioada 12 – 14 octombrie 2023, Pavilion B1

Expoziția va prezenta noutățile din domeniul medical, fiind un eveniment adresat firmelor de aparatură și soft medical, companiilor farmaceutice, băncilor și societăților de finanțare și leasing, centrelor medicale private și asociațiilor din domeniu.
ROMMEDICA se va desfășura în aceeași perioadă cu DENTA – expoziție internațională de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară, Pavilion B1.
ROMMEDICA reprezintă oportunitatea de a întâlni noi clienți, parteneri de afaceri, clienții actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist.
Prin organizarea ROMMEDICA, Romexpo și partenerii săi sprijină si promovează mediul de afaceri din România, susținând astfel companiile și politicile de dezvoltare ale acestora.

Incurajăm toate firmele din domeniu să-și creeze strategia de participare la ROMMEDICA 2023, aceasta reprezentând cea mai eficace variantă de promovare a produselor și serviciilor din domeniu, într-un cadru profesionist.

Având în vedere parteneriatul de succes derulat în anii precedenți între ROMEXPO și Camera de Comerț și Industrie pe care cu onoare o reprezentați, vă invităm să ne fiți alături și la acest eveniment. Vă adresăm pe această cale rugămintea de a dispune difuzarea acestor informații în mediul de afaceri, în vederea participării firmelor interesate în calitate de expozant sau vizitator la acest eveniment.

Detalii și înscrieri

Mihaela COSTENIUC (PANE) – Coordonator Proiect

0749 275 222

rommedica@romexpo.ro; mihaela.pane@romexpo.ro