Eveniment de business și networking Transilvania Business People

Eveniment de business și networking Transilvania Business People

Eveniment de business și networking Transilvania Business People 1411 1102


Vă invităm la unul dintre cele mai importante și de impact evenimente de business și networking din această toamnă, ce va avea loc în data de 28 Septembrie 2022, în Sibiu, la Hotel Ramada.

Acest eveniment are susținerea Camerei de Industrie și Comerț din Brașov care își dorește cu acest prilej să transmită un mesaj de unitate și colaborare între diferite grupuri și organizații care  își desfășoară activitatea în această zonă, și nu numai.

Transilvania Business People se adresează oamenilor de afaceri din zona Transilvaniei, fie că sunt antreprenori, directori executivi, manageri sau specialiști în marketing, vânzări și financiar.

Este un moment extraordinar de a descoperi împreună cum putem adapta mediul de afaceri pentru a obține rezultate mai bune. Pentru rezultate diferite e nevoie de abordări diferite, iar cheia dezvoltării rămâne orientarea către dezvoltarea noastră atât individuală cât și că grup.

Evenimentul își invită participanții să descopere temele ce vor fi dezbătute atât pe scena principală, cât și în cele 3 săli secundare. Speakerii din panelurile evenimentului sunt specialiști în domeniile lor de activitate, vorbesc din experiență și vor aduce în discuție subiecte precum necesitatea indicatorilor de performanță, înțelegerea procesului de previziune în zona financiara și vanzari, managementul echipei, de la recrutare la performanță, precum și nevoia oricărei companii de a genera lead-uri noi. Toate aceste teme, împreuna cu multe altele se vor regăsi în panelurile ce se adresează zonei de vânzări, marketing, financiar administrativ și gestionării echipelor.

Fiecare dintre noi are o valoare intrinsecă cu care poate genera rezultate de succes, însă, împreună, putem obține lucruri exponențial mai valoroase.

Securitatea cibernetica, sau cyber security cum am ajuns toti unanim sa o numim nu mai este doar preocuparea specialistilor. A devenit un subiect care atrage atentia tuturor, si mai ales antreprenorilor.

Atacurile cibernetice au devenit din ce in ce mai frecvente, mai tintite si mai complexe. Pagubele pe care acestea le provoacă la nivel mondial ajung la nivel de miliarde de dolari. Nu se intampla doar la case mari, tinte au ajuns pana si companiile care au 10 – 20 de angajati, si a caror activitate depinde de infrastructura IT.

Dezvoltarea tehnologiei are un ritm amețitor, iar noi ca utilizatori ne bucuram zi de zi de beneficiil ei, dar pierdem din vedere uneori ca si cei care lupta impotriva noastra fac acelasi lucru, dezvolta metode noi de a provoca blocaje fie in mediul economic privat cat si in cel de stat.

Ne-am propus sa venim cu solutii practice pentru participanti explicate de experti in domeniu. Intelegerea contextului in care ne desfasuram activitatea este un subiect ce va fi dezbatut de Ortwin Maier – Head of Cybersecurity, NTT DATA Romania.

Contextual este definit de comportamentul angajatilor, de crizele financiare sau sanitare, de evenimente militare si nu in ultimul rand de cat de pregatiti suntem noi sa facem fata acestor schimbari.

Laurent Chrzanovski – Founder and director, Cybersecurity Dialogues and Cybersecurity Trends magazine, ne va introduce in lumea securitatii cibernetice, pentru ca construirea unei baze solide va face “cladirea” mult mai trainica in fata unui viitor in care niciodata nu stim la ce sa ne asteptam.

Panelul 2 este concentrat pe crearea si implementarea procedurilor ce vor crea un mediu sigur de lucru. Nu putem permite sa ne desfasuram activitatea in teama, ci intr-o stare de totala asumare a actiunilor noastre. Cunoasterea, educarea sunt singurele elemente care pot face o diferenta uriasa.

II vom asculta pe Luca Tenzi – Senior Security Expert, Marc-André Ryter – General Staff, Swiss Army si Stéphane Mortier – Deputy Head of the Center of Economic Security & Businesses Defense, HQ of the French Gendarmerie.

Invata lucruri noi impreuna cu colegii tai, si devino un scut impotriva atacurilor cibernetice. Uniti, informati si mereu cu gandul la un viitor sigur vom putea trece peste toate obstacolele ce ne sunt ridicate.

Te aspteptam alaturi de noi in 23 septembrie la cel mai puternic Masterclass in domeniul securitatii cibernetice  al momentului.

Taxa de participare este: 285 lei – early bird
Bilet standard: 350 ron
Bilet VIP – 450 ron

Unde: Sibiu, Hotel Ramada
Data: 28 septembrie 2022
Ora: 08:30

Înregistrarea participării mai jos.

Contact: Irina Vincze

0733 962 027
irinavincze@gmail.com

irinavincze@gmail.com